39-40. hétben járók, másnak se jött be a hidegfront?
39+2 vagyok, de még csak egy apró jóslót sem hozott a hidegfront... direkt sétáltam ma NST-re, meg haza, hátha egy kis mozgás jó hatással lesz a fájásokra, de SEMMI!
Hát nincs mese, kivárja az idejét ezek szerint... vagy bent marad... :-)
Ma kettős fronthatás van... nálunk havazik is... és SEMMI!
Tegnap este iszonyúan beindult a törpe, majd' kidöntötte a hasamat, aztán feszegette a medencémet, időnként csillagokat láttam, de aztán elnyugodott, és azóta SEMMI!
Felétek van valami újság?
Enyém is csak estére indult be, de akkor nagyon.
Már aggódtam, hogy be kell mennem egy gyors NST-re, annyira csendben volt egész nap, meg most is... ha "csesztetem", akkor egy-két "álmatag" ficergést művel, de nem a megszokott módon... nagyon le van lassulva, kíváncsi leszek, estére megint beindul-e a nagy "nemzeti vágta" odabent, vagy tényleg készül valamire... és "vihar előtti csend" van...
Kitartás sorstársak! Szurkolok, hogy valakinél legyen már valami, hátha az láncreakciót indítana be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!