Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40. hétben járók, másnak...

39-40. hétben járók, másnak se jött be a hidegfront?

Figyelt kérdés

39+2 vagyok, de még csak egy apró jóslót sem hozott a hidegfront... direkt sétáltam ma NST-re, meg haza, hátha egy kis mozgás jó hatással lesz a fájásokra, de SEMMI!

Hát nincs mese, kivárja az idejét ezek szerint... vagy bent marad... :-)

2012. nov. 30. 16:42
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Ma kettős fronthatás van... nálunk havazik is... és SEMMI!

Tegnap este iszonyúan beindult a törpe, majd' kidöntötte a hasamat, aztán feszegette a medencémet, időnként csillagokat láttam, de aztán elnyugodott, és azóta SEMMI!

Felétek van valami újság?

2012. dec. 2. 09:49
 12/41 Major Andrea ***** válasza:
Sajna SEMMI! Nekem meg inkább be van lassulva, néha-néha bejelentkezik, hogy itt van, de közel sem olyan aktív mint eddig. :( Nem tudom van e jelentősége, vagy nincs. Tegnap jó nagyot sétáltam, aztán egy teljesen nyugis éjszaka..... Még a végén tényleg kihúzzuk a végéig! :(
2012. dec. 2. 09:54
 13/41 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nálunk sincs semmi. Tegnap mi is sétáltunk, vásároltunk, gyalogoltunk órákat. Ma is egyedül cipekedtem hazáig, mégsem. Mintha már nem is keményedne a hasam. Csak szőlőcukorra indul be a babám, már kezdek én is aggódni. Hatalmas a baba és a hasam.....
2012. dec. 2. 11:14
 14/41 A kérdező kommentje:

Enyém is csak estére indult be, de akkor nagyon.

Már aggódtam, hogy be kell mennem egy gyors NST-re, annyira csendben volt egész nap, meg most is... ha "csesztetem", akkor egy-két "álmatag" ficergést művel, de nem a megszokott módon... nagyon le van lassulva, kíváncsi leszek, estére megint beindul-e a nagy "nemzeti vágta" odabent, vagy tényleg készül valamire... és "vihar előtti csend" van...

Kitartás sorstársak! Szurkolok, hogy valakinél legyen már valami, hátha az láncreakciót indítana be...

2012. dec. 2. 11:42
 15/41 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ti hol fogtok szülni?
2012. dec. 2. 13:35
 16/41 Major Andrea ***** válasza:
Én Bp. Bajcsy. Te 2-es?
2012. dec. 2. 17:05
 17/41 anonim ***** válasza:

2.

Jahn F.

2012. dec. 2. 17:10
 18/41 A kérdező kommentje:
Veszprém
2012. dec. 2. 17:49
 19/41 Major Andrea ***** válasza:
Valakinél valami esemény???
2012. dec. 3. 13:10
 20/41 A kérdező kommentje:
Semmi... még két napig szabadlábon védekezem, aztán letöltendő szabadságbüntetésemet töltöm a kórházban mesterséges indításig. :-(((
2012. dec. 3. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!