Ha megszülöm a babát a kórházban, utána nekem kell bent gondoskodni róla?
Általában minden kórházban már az anyukával van agyerek 0-24-ig.
Kivéve az orvosi vizsgálatoknál, a kék fénynél, a fürdetésnél (bár sok helyen kérik a szülő közreműködését is), vagy ha anyuka épp fürdik, stb..
Én 3 óránként etettem a lányomat, ill. amikor felébredt és jelezte, hogy szeretne enni.
Én kértem segítséget is, más kérdés, hogy nálunk (Szolnok) nem szeretnek adni és "lepasszolnak" a csecsemősök, mondván: tanuld meg, hogyan kell szoptatni.
Nálunk akkor adtak pótlást, ha anyuka beleegyezett és aláírta a gyerek kartonját.
A Jánosban adnak nekik cukros vizet vagy tápszert, ha leadod éjjelre. Ha nálad van, akkor te szoptatod, amikor akarod.
Reggel 7 és 9 között a közösben vannak a babák, ekkor van az orvosi vizsgálat. Este 7 és fél 9 között szintén a közösben vannak, mert ekkor van a fürdetés. A többi időben nálad van a baba. Éjjelre leadhatod, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!