Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy magzatvíz?

Lehet hogy magzatvíz?

Figyelt kérdés

holnap leszek 33 hetes.ma reggel úgy ébredtem h folyik valami.csak éreztem,kimentem a konyhába és szabályosan 5-6 csepp fehéres folyásom volt.ez magzatvíz lehet vagy csak erős folyás?de ennyire erős?

fájásaim nincsenek.....viszont éjjel nagyon sokat voltam pisilni.

2012. nov. 24. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi :) Ha fehéres és csak 5-6 csepp,akkor az csak erősebb folyás,ami ilyenkor teljesen normális. A magzatvíz színtelen(jó esetben) és meleg :) Valamint abból nem csak 5-6 csepp jött volna. Ha alul reped a burok,akkor elönt,mintha bepisilnél,ha felül,akkor meg szivárog,de folyamatosan,és azt úgy tudod letesztelni,hogy beraksz egy zsepit és lefekszel. Ha fekve is átázik a zsepi,akkor valószínű,hogy magzatvíz. Nekem nagyon erős folyásom volt a végén,valószínű Nálad is csak erről lesz szó. De lehet kapni a gyógyszertárban olyan betétet ami elszíneződik,ha magzatvíz folyik rá. 33 hetesen még nagyon nem kéne,hogy szivárogjon a magzatvíz,szóval én most itt csak tippelek,hogy szerintem nem az,de ha bármi gyanúsat észlelsz,akkor menj be a kórházba,inkább küldjenek haza,mint,hogy baj legyen. De szerintem csak folyás =)
2012. nov. 24. 07:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Félek mert nagyon lent a pocakom a baba már elhelyezkedett és a méhszáj értékem 2100 volt.ráadásnak ő a már a 3.babukám.:)viszont a többieknél nem volt ilyen ott burkot repesztett a doki.
2012. nov. 24. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak erősebb folyás.Nekem is van ilyen.Valamikor tüsszögésnél is jön több.
2012. nov. 24. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztosan nem magzatvíz, ha fehéres, csak erősebb folyás és ez teljesen normális.

Nekem minden reggel, ha felkelek, jön egy adag és meleg is, de szerencsére még nem magzatvíz.

Az, hogy sokszor jársz ki éjjel, az is teljesen normális.

Sajnos ezt az elszíneződő betétet nem lehet kapni :S, én már érdeklődtem a patikában, amikor egyszer én is nagyon megijedtem.

2012. nov. 24. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.:) azóta semmi.sztem is erősebb folyás volt.jobb félni mint megijedni.....:)
2012. nov. 24. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
A magzatvíz édeskés illatú. Érezni fogod, ha már az lesz.
2012. nov. 24. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Dokim mindig azt mondta, ha nem tudtam mi az, hogy feküdjek le egy lepedőre háton egy órát és ha felkeltem és a lepedő"vizes" akkor magzatvíz,ha nem akkor folyás. Nekem bejött, próbáld ki ha van kedved.
2012. nov. 24. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

A magzatvíszivárgást meg onnan lehet tudni, hogy az-e, hogy 5-6 papírzsepit beteszel a fehérneműdbe és ha 1 óra múlva az összes átázik, akkor szivárog a magzatvíz.

Ha nem, akkor az is csak folyás.

(Én egyszer már kipróbáltam :))

38 hetes kismami

2012. nov. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!