Honnan tudjam h nem e a magzatvíz szivárog?
Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok.ma reggel miután felkeltem valami fehéres dolog folyt a combomon.én folyásra gondolok mert az utóbbi időben eléggé erős lett.de ennyire?2012. nov. 3. 09:03
1/6 anonim válasza:
A magzatvíz átlátszó.Valószínű,hogy folyás volt.
2/6 anonim válasza:
Nekem magzatvíz szivárgással indult a szülés.Először én is azt hittem,hogy erősebb folyás,fél órát álltam a fürdőbe éjjel,hogy na most keltsem e a párom vagy ne.
Vízszerű,olyan,mintha pisilnél,de nem áll el(bár nem folyamatosan folyt,mindig jött egy "adag"), valamint a wc csészébe láttam benne kis darabokat,ami a magzatmáz volt.
Szerintem ne aggódj,csak erősebb folyás volt.
3/6 anonim válasza:
Ez folyás lesz amit írsz. Nekem is volt, és állandóan azt hittem magzatvíz. Végül szivárgással indult, és tudtam, hogy az az. A magzatvíznek édes illata van, nem lehet semmivel összetéveszteni. Még most is érzem néha az orromban.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:) nem akartam az orvosomat szombaton ilyennel zaklatni.:D
2012. nov. 3. 10:47
5/6 anonim válasza:
A magzatvíz nem mindig vízszerű!
Nekem is szivárgott és olyan volt mintha folyásom lett volna,nyálkás volt.
Én akkor már a kórházban voltam és ha a szülésznő nem mondja hogy az magzatvíz nem is tudtam volna.Este kezdett el így szivárogni és másnapra el is folyt teljesen.
6/6 A kérdező kommentje:
Mind 1 ha este még észlelem akkor bemegyek a korházba h ránézzenek.
2012. nov. 3. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!