Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudjam h nem e a...

Honnan tudjam h nem e a magzatvíz szivárog?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok.ma reggel miután felkeltem valami fehéres dolog folyt a combomon.én folyásra gondolok mert az utóbbi időben eléggé erős lett.de ennyire?

2012. nov. 3. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
A magzatvíz átlátszó.Valószínű,hogy folyás volt.
2012. nov. 3. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem magzatvíz szivárgással indult a szülés.Először én is azt hittem,hogy erősebb folyás,fél órát álltam a fürdőbe éjjel,hogy na most keltsem e a párom vagy ne.

Vízszerű,olyan,mintha pisilnél,de nem áll el(bár nem folyamatosan folyt,mindig jött egy "adag"), valamint a wc csészébe láttam benne kis darabokat,ami a magzatmáz volt.

Szerintem ne aggódj,csak erősebb folyás volt.

2012. nov. 3. 09:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez folyás lesz amit írsz. Nekem is volt, és állandóan azt hittem magzatvíz. Végül szivárgással indult, és tudtam, hogy az az. A magzatvíznek édes illata van, nem lehet semmivel összetéveszteni. Még most is érzem néha az orromban.
2012. nov. 3. 09:57
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:) nem akartam az orvosomat szombaton ilyennel zaklatni.:D
2012. nov. 3. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:

A magzatvíz nem mindig vízszerű!

Nekem is szivárgott és olyan volt mintha folyásom lett volna,nyálkás volt.

Én akkor már a kórházban voltam és ha a szülésznő nem mondja hogy az magzatvíz nem is tudtam volna.Este kezdett el így szivárogni és másnapra el is folyt teljesen.

2012. nov. 3. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Mind 1 ha este még észlelem akkor bemegyek a korházba h ránézzenek.
2012. nov. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!