1/4 anonim válasza:
Nekem egyik szülésnél sem repedt meg a burok.
2/4 anonim válasza:
Hogy miért, azt én sem tudom és kíváncsi lennék rá, de nálam is burkot kellett repeszteni mindkét alkalommal.
3/4 anonim válasza:
általában többször nem folyik el, mint elfolyik. Azért az elfolyós ismertebb, mert a filmekben azt látványosabban lehet megcsinálni :). És kicsit biztonságosabb is a baba szempontjából, ha nem folyik el, persze mindkét verzió teljesen normális. Sokszor alkati kérdés (családban anyai ágon ált hasonló arányban, folynak- nem folynak)
4/4 anonim válasza:
Nekem elsőnél elfolyt, 2-nál nem, pedig azt túl is hordtam. De az jobb , ha nem folyik el, mert általában (nem mindig) a magzatvízelfolyás nem jár fájásokkal. Amikor pedig vajúdás közben repesztenek burkot,a z egy megkönnyebbülés, érzed h még lentebb kerül a baba, és ez értelemszerűen segíti a szülést.
A kérdésre konkrétan nem tudok válaszolni, már olyant is olvastam, h a baba birizgálja a kis ujjaival a burkot és az megreped. De szerintem ez csak népi mendemonda.(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!