Harmadik gyerekemet várom, mennyi idő telik el a magzatvíz spontán elfolyása és a szülés között?
Attol fugg vannak e fajasok magzatviz elfolyassal a szulesek 10% kezdodik a tobbi fajasokkal indul.
max megszulod otthon :) keszulj fel ra.
sok mindentől függ. ahány baba, annyi fajta terhesség. meg az is sokat számít hogy hány év van a gyerkőcök között. azt hallottam több helyről is hogy 3év után a szervezeted úgy veszi mint egy új első terhességet.
én a lányomat 8éve szültem. reggel fél 6kor elfolyt a magzatvíz, este 8kor lett meg oxitocin rásegítéssel, 3kiló 45dekával.
6 éve szültem a fiamat,vele is ugyanúgy kezdődött. reggel fél 6kor elfolyt a magzatvíz, aztán egyből 5perces fájások (csak derékfájás) és 9.26kor megszületett 4kiló 16dekával.
a pici fiamat 9hónapja szültem. dél körül jött az első fájás, 18, 15, 20 percenként, este 8kor rendszeres 10percesek voltak, 11óra körül este bementünk a kórházba rendszertelen 5és 8perces fájásokkal, az egész éjszakát át vajúdtam, reggel 6körül burokrepesztés volt, és 6.45kor lett meg a pici 3kiló 85dekával. nekem a harmadik volt a legnehezebb szülésem, de megérte :-)
Nekem első baba volt, fél 10-kor elfolyt a magzatvíz 10:55-kor már a kezemben volt a lányom!
De szerintem is ez mindenkinél más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!