Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elfolyhat úgy a magzatvíz,...

Elfolyhat úgy a magzatvíz, hogy nem érzed különösebben? Mintha csak szivárogna? és ha elfolyik, akkor egyből lesznek fájások is?

Figyelt kérdés
lehet butaság,amit most írok,de pár napja több lett a folyásom és mindig attól rettegek,mikor tisztasági betétet cserélek,hogy nem-e a magzatvizem folyt el?!de aztán mindig megnyugszok,mert már 3.napja ilyen a folyásom,nem egésznapos "szivárgás" és semmi más aggasztó jel nincs,de azért kíváncsi lennék,hogy magztavíz elfolyás után milyen tünetek vannak? 35 hetes vagyok!
2012. nov. 21. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 29hetes vagyok és nekem sajnos egyik este szivárgott de amire beértem a dokihoz addigra elapadt(elvileg összeforrhat magától is).Én azóta felszem de nekem a doki azt mondta h ha elfolyik azt azért észreveszem mert azért sok víz az meg h állítólag érzel egy pukkanást és utána már fájások is vannak...viszont h a szivárgásnál mi van azt sajna nemtudom mert én sem éreztem de sztem ha nagyon aggaszt akkor menny el a dokihoz és csinál neked egy ilyen magzatvíz tesztet.
2012. nov. 21. 10:31
 2/6 A kérdező kommentje:
és érezted,hogy szivárog?vagy már csak azt vetted észre,hogy olyan a bugyid?és milyen színe volt?bocs a sok kérdésért...
2012. nov. 21. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
hát én már levoltam vetközve és éppen engedtem volna meg a vizet mikor elkezdet folyni a lábamon.Nekem teljesen vízszerü volt talán egy picikét sürübb de átlátszó, édes volt az illata...onnan gondoltam h magzatvíz mert ugye lehetett volna vizlet is de a dokim is mondta h valószínüleg az volt..Amugy a vizsgálat annyi h van egy speciális ilyen...csík ami magzatvízre kék színü lesz meg megnézi ultrahangon h mennyi víz van a pici körül .Lehet amugy nálad is csak vizelet mert h a babuka nyomja a hólyagod és hiába mész el pisilni nem jön ki minden és az egyszer csak kifolyik.Azért ha aggódsz a doki a legbiztosabb.Remélem minden rendben:)jó babavárást!!
2012. nov. 21. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Lányok!

Ha a magzatvíz lenne, akkor folyós lenne és édes-kesernyés szagú! (én az ondóhoz tudom hasonlítani) :D Ill, a magzatvíz átáztatja a betétet! :) Nyugi észre fogod venni! Amúgy nem törvényszerű, h magzatvíz elfolyás után fájás lesz!

9hónapos kislány anyuja! :)

2012. nov. 21. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt erős folyásom a terhességem vége felé, azt hittem, hogy szivárgás, de szerencsére nem az volt. Nekem vajúdás közben folyt el a magzatvíz és utána még erősebb fájásaim lettek. Amúgy mielőtt elfolyik a víz, pukkanást lehet érezni az alhasban, mert előtte reped meg a burok, nálam legalábbis így volt. Azért repesztenek burkot, akinél nem folyik el magától.
2012. nov. 22. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem vettem hogy mikor folyt el.Hajnal 1-kor kezdődtek a fájások,3-kor mentünk be a kórházba és ott mondta a doki hogy magzatvíz nyomai sem láthatóak,tehát elég régen elfolyt.Szerintem az esti zuhanyzásnál lehetett észrevétlenül :)
2012. nov. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!