Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elmeséled, milyen volt a...

Elmeséled, milyen volt a szülés elötti napod? Mennyit mozgott a babád? Nyákdugód távozott?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem még a szülés napján is egész nap mozgott a lányom. Nyákdugó hajnal 3-kor ment el, legalábbis egy része, aztán napközben még a többi. Este fél 10-kor folyt el a magzatvizem!
2012. nov. 15. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan volt, mint az utolsó két hétben bármelyik. A nyákdugó már a 37. héten távozott, 40+2-re szültem. A baba mozgás is ugyanolyan volt. Nekem még vajúdás alatt is ugrált:-)) Mondjuk ő nem is nagyon akart megszületni, jól érezte magát odabent!
2012. nov. 15. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
40+3nál kezdett távozni a nyákdugó, erős jóslóim is voltak egész nap és éjjel, ezért 40+4nél bementünk a kórházba, biztos ami biztos alapon. Bent is tartottak, mivel másnap mindenképpen be kellett volna feküdnöm. Nst-n megállapították h csak erős jóslóim vannak. 40+5nél beindult a szülés és másnapra, 40+6ra szültem meg. A babám szinte semmit nem mozgott, de ez nekem fel sem tűnt, mivel azelőtt is voltak lustább napjai. Sőt, délelőtt flow vizsgálatra kellett mennem, ott is rendben volt minden, és 5 óra múlva meg jöttek a fájások.
2012. nov. 15. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nekem is mozgott még a vajúdás alatt is! Mondjuk nekem nagyon gyorsan meglett, úgyhogy sietett kifelé.
2012. nov. 15. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem elég rossz volt, a kisfiam a 40+1 napon, a kislányom a 39+6 napon született, szóval nagyon megvárták a végét. Egyik sem mozgott valami sokat (mindkettőre többszörösen rá volt tekeredve a köldökzsinór, ami csak a szüléskor derült ki), a nyákdugó már hetekkel korábban elkezdett távozgatni, jósló fájásaim nem voltak. Aztán mindkétszer éreztem egy pukkanást, meg olyat, mintha belülről hasba rúgtak volna, és elfolyt a magzatvíz.
2012. nov. 15. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Az én babám nagyon aktiv, szinte minden nap. Főleg este,le sem lehet lőni... Remélem,azért már közeleg a mi időnk,már nagyon nehezen viselem,de se nyákdugó nem ment még el, se nincs rajtam takaritási láz, és hasmenés sem. Szóval szinte semmi nem utal a szülésre.

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!