Mennyire normális, hogy 4 hónappal szülés után még mindig nagyon fáj a sex? Sokat vartak, gát, hüvelyfal, méhnyak. Menjek ezzel vissza orvoshoz vagy majd idővel elmúlik?
2012. nov. 14. 21:26
1/7 anonim válasza:
Sajnos teljesen normális.Bár nekem csak nagyon kicsi varrásom volt,majd 6 hónap kellett ahhoz,hogy ne fájjon minden alkalom. :(
Idő kell,míg a dolgok helyreállnak ott lenn.Kinek több,kinek kevesebb.
Én azt javaslom,hogy éljetek aktívan házas életet,még ha nem is túl kellemes neked, megfelelő vehemenciával és az majd segít.Párom nagyon türelmes és óvatos volt,nálunk ez segített.
2012. nov. 14. 21:33
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen menj vissza az orvoshoz, mert könnyen lehet, hogy csak a fájdalomtól való félelem miatt fáj.
De az orvos meg tudja nézni, hogy fizikailag rendben van-e, és ha igen, akkor tud adni olyan krémet, ami a fájdalmat csökkenti és igy elmulasztja a félelmet is.
2012. nov. 14. 21:34
3/7 anonim válasza:
Szia. Én 3 hónapja szültem és nekem se megy. Nagyon fáj és nem nagyon merek próbálkozni sem. Engem is vágtak, most vágták a legnagyobbat(3. baba)Pont ezen gondolkodtam,hogy orvoshoz kéne vele visszamenni. Én bizakodom,hogy ha próbálkozunk, elmúlik és jobb lesz..Kitartás neked is.
2012. nov. 14. 21:50
4/7 anonim válasza:
Az orvos ezzel semmit nem tud kezdeni,kedves 2. hozzászóló.Annyit javasolhat,hogy használjatok síkosítót.Ami egyébként valamelyes tényleg javít a helyzeten,de nem kell tőle csodát várni.
Ehhez idő kell,nincs mit tenni.Idővel helyreáll magától.
2012. nov. 14. 21:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha mostanában nem voltál orvosnál ezzel a problémával mindenképpen nézesd meg. Igen lehet semmit nem tud tenni, de az is lehet, hogy van valami probléma. Neked meg mindenképpen jót tenne lelkileg ha az orvos is azt mondaná minden rendben csak lassabban áll vissza a szervezeted...
2012. nov. 15. 08:49
6/7 anonim válasza:
Normális, én 10 hónapja szültem, és kb 2 hónapja érzem azt, hogy minden olyan mint szülés előtt volt. Engem is sokat foltoztak.
2012. nov. 15. 11:51
7/7 anonim válasza:
A 2. vagyok, és igenis tud az orvos segiteni. Nekem NEM sikositót adott, hanem olyan krémet, ami érzésteleniti a sebhelyet, és ezért nem fájt közben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!