Van itt olyan -mostmár anyuka- aki nem látogatta meg szülés előtt a szülőszobát ahol a pici világra jött?
Szia!Így utólag azt gondolom,hogy felesleges lett volna megnézni!Szerettem volna látni,de mindig elmaradt valamiért,aztán hopp már el is jött a szülés ideje.
Azon az éjszakán jártam a szülőszobában először,amikor elindult a babácska kifelé,és meglepően "semmilyen" volt a látvány.Kicsi szoba,benne egy ágy,kis asztal és egy magzatfigyelő gépezet.:)
A szülésznő szépen megmutatta,hogy mit hol találok,mi micsoda.....de még egyszer mondom,számomra nem volt jelentőssége annak,hogy jártam-e korábban ott.
Hát igen... Nekem volt időpontom, a kiírt dátum előtt két héttel - mondván, tudjam majd, hogy hova kell mennem. Aztán a kisasszony úgy határozott, hogy neki bizony elég volt a bent lét és 4 nappal a szülőszoba látogatás előtt mennem kellett. Jó sztori! A szülészet a legfelső emeleten van, ahová nem mindegy, hogy melyik oldalról érkezel meg a lifttel... Persze hogy a rossz oldalon mentünk fel, sehol senkit nem találtunk - éjjel 1 óra - , csak a neonlámpák monotóniáját hallottuk. Mindez 5 perces fájásokkal spékelve. Vissza le a földszintre, ahol a portás azt sem tudta, hirtelen hol van, aztán kinyögte, hogy a legfelső emeleten van...:) Jó kis segítség:) Ekkor hívtam az orvost, aki mondta, hogy hol menjünk fel. Innentől már mentek a dolgok a maguk útján.
Akkor nem találtam viccesnek, ma már csak mosolygok rajta:)
második vagyok
Kik néznek le?Jaj,ugyanmár!Ez is egy újabb divat,holott semmi sem változik attól,hogy te előtte bekukkantasz a szobába vagy sem.
Ne aggódj emiatt,hamarosan "élesben" láthatod és az jobb mindennél,hidd el! ;)
igen, akkor ezek szerint máshol is van ilyen. úgyhogy szerintem nekem marad a lépcső, mert lehet hogy eltévedünk mi is:).
tudom, hogy hová kell menni, hogy hol van, azt megnéztem, jártunk ott. de beljebb nem merészkedtem, csak néztem az apukákat odakint, akik sápadva ültek és vártak, aranyosak voltak:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!