MÁV kórházban mikor van szülőszoba látogatás? Hogyan kell jelentkezni? Kit kell keresni? Általában szülés előtt mennyi idővel szokás szülőszobát látogatni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 13:43
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem kell jelentkezni.
Szerdánként kezdődik 13:00 kor gyülekező a szülőszoba előtt.
Ennyi tudtam meg tőlük telefonon, én is mostanában megyek megnézni.
Kinél fogsz szülni és mikor?
Remélem tudtam segíteni!
2/5 anonim válasza:
Szia! Tudtommal minden szerdán van szülőszoba látogatás. Két hetente este 18 órakor, meg szülés felkészítés, aminek a végén meglehet nézni a szülőszobát is. Múlthét szerdán voltam ott szülés felkészítésen, részt vett rajta szülész-nőgyógyász, aneszteziológus, szülész nővér, és valamelyik őssejt bank alkalmazottja. Lehetett tőlük bármit kérdezni, amitől tart vagy, nem tud a kismama. Szülés felkészítésre, ha mész(mentek), akkor a Podmanincky utca felőli bejáratnál menj be, és a II. emelet tanácstermében tartják. De itt a MÁV központi száma, ahol lehet érdeklődni: 06-1-475-2565 szülészet melléke: 1704. szülészeti oszt. melléke: 1726. Én 35 hetesen mentem oda szétnézni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-)
Szülésfelkészítésre nem akarok menni, első szülésem előtt is csak szülőszoba látogatáson voltam (akkor még a BM kórházban), az épp elég volt. Szeretném megnézni mégis hol van a szülőszoba, hogy néz ki, mit kell csinálnom, hova kell mennem, ha itt az idő. Egyéb kérdéseimre pedig a doktornőm mindig válaszol.
Egyébként 34 hetes vagyok, így lassan itt lenne az ideje a látogatásnak :-)
Még egyszer köszönöm.
2008. nov. 21. 08:16
4/5 anonim válasza:
A szülőszoba a III. emeleten van.
5/5 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm!
2008. nov. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!