Voltatok, vagy mentek szülés előtt szülőszobát látogatni?
Most vagyok 32 hetes és nagyon félek a szüléstől. Fogadtam szülésznőt, ma megyünk hozzá megismerkedni és megnézni a szülőszobát...eddig jó ötletnek tűnt, hogy ne akkor kelljen mindennel szembesülni előszőr ha már menni kell szülni és kicsit talán "ismerős"legyen a helyszín.
De most ahogy jön a délután egyre jobban félek bemenni...Írtózom a kórháztól is. Szerintetek jó ötlet bemenni?
Hol fogsz majd szülni?
Én Bpen a Szent István Kórházban szültem, és enm voltam előtte látogatni, csak a dokim volt fogadott, szülésznőm nem volt.
Szia!
Én nem bántam meg, hogy benéztem a színfalak mögé. Sokkal magabiztosabb voltam, arról nem is beszélve, hogy mindenhol vannak sajátosságok. Pl. én a Jahn Ferenc-be szültem, ott akár nappal, akár éjszaka jön rád a szülhetnék, nem a szimpla betegfelvételnél kell jelentkezni, hanem a 8. emeleten.
én voltam és örülök neki, mert így tudtam, mire számíthatok
az ismeretlentől sokkal jobban fél az ember, így, hogy körbementünk, elmagyarázta a szülésznő, hogy pontosan mi fog történni, így már nem volt olyan félelmetes a szülés - nem beszélve arról, hogy elmondja, hogy mit kell bevinni, milyen papírokkal kell készülni - nekem még kiderült, hogy hiányzik valami és gyorsan ugrasztottam a férjemet, hogy pótolja
képzeld, délelőtt szülőszoba látogatáson voltam, este meg elindult a szülés :D:D
Szia! Mi is voltunk a férjemmel, a szülőszoba látogatásakor döntötte el, hogy bejön a szülésre. Azóta nem győzök "udvarolni" neki, hogy milyen jó, hogy ott volt velem és segített.
3 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!