Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Barátnőm ma ment az utolsó nst-re. A férje nem olyan régen írt, hogy a babánál nem találták meg a szívhangot! Meg kell szülnie... 11.15-re volt kiírva. Ma reggel még nagyon mocorgott... Mi lehetett a baj? Kész vagyok!

2012. nov. 13. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
Jah! Nem tudom, hogy be akarják-e perelni a dokit, de innen-onnan jött info, hogy nem egy feljelentés van ellene... A doki pl. gyűlöli a kövér embereket, és sok duci kismamát direkt fájdalmasan vizsgál meg... Undorító ez az ember.... Ha nem gond, nem szívesen írom le a kórház, és a doki nevét!
2012. nov. 15. 10:54
 62/82 anonim ***** válasza:

Az a szerencse, hogy ez a kicsi túlélő bébi bizony akkor is bele akar majd nézni ennek a köcsög (És bocsi, de én kiírom, hogy köcsög) dokinak a szemébe....:-)

Sok boldogságot nekik! És minden jót!

2012. nov. 15. 11:00
 63/82 anonim ***** válasza:
100%

De undorító a doki. Örülök, hogy a Család viszont alakul :)

Figyi, ennek szerintem nyilvánosságra kellene kerülni. A bíróságot, stb. el tudják sumákolni, Magyarországon ugye jogszolgáltatás van nem igazságszolgáltatás, de ha a médiában is van visszhangja a dolgoknak, nehezebb a szőnyeg alá söpörni! Börtönben a helye a ro-ha-déknak és közelébe se menjen szülészetnek egy ilyen mészáros!

Nagyon drukkolok, hogy semmi hátránya ne származzon a Babának a nehéz születésből!

Kisfiú lett vagy kislány?

2012. nov. 15. 11:44
 64/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont le kellene írni, nehogy még egy kismama a kezei közé kerülhessen! Reméljük, nincs baja (maradandó) a babának! Azért szerintem egy Dévény-módszeres gyógytornásszal nézessék meg a picit, ha maradt is bármi, ők szinte csodákra képesek! Ajánlom ezt a korábban válaszoló sajnos fogyatékkal élő ikres anyukának is!
2012. nov. 15. 14:44
 65/82 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gratulálok! Jó egészséget a babának és az anyukának!
2012. nov. 15. 14:45
 66/82 anonim ***** válasza:
100%

Az ikres anyuka vagyok.

Köszönöm a tanácsot, a nagylányaim már 15 évesek, az egészségessel másfél évig jártunk Dévényeshez, a sérülttel 6 évig.

3 éves korukban találtam meg a valóban csodára képes Dévényes gyógytornászunkat, ő állította talpra az addig csak háton fekvő lányomat. Most úgy ahogy jár bottal és kerettel.

Én is csak ajánlani tudom ezt a módszert, de már nem merem írni, mert nagyon sokan lehurrognak, hogy ez gyerekkínzás.

Kérdem én, mi a nagyobb kínzás? A fájdalmas de hatásos kezelés, vagy hagyni a gyereket akár egész életében a hátán feküdni.

Bocsánat, elkanyarodtam!

2012. nov. 15. 14:52
 67/82 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az off-ért, a Dévény-tornát javasló anyuka vagyok: akik lehurrogják, nem ismerik. Nem azért sírnak csak, mert fájdalmas, hanem fárasztó, mert olyan ideg és izomkapcsolatokat stimulálnak, amiket addig nem használtak. Az én fiammal 4x voltunk (nyaki hypotóniával született és rosszul volt a pocakomban C tartása volt), az elején röhögött a gyakorlatoknál, a végén 40 perc után ugyan annál a gyakorlatnál sírt....

Minden jó kívánok Nektek is és természetesen a kisbabának is! Reméljük, nem lesz szüksége semmire és egészséges!

2012. nov. 15. 15:53
 68/82 anonim ***** válasza:
38%
De pontosan hogy minimum a kórház nevét és a doki monogramját ki kéne írni !!! Ebbe nem lehet belekötni.
2012. nov. 16. 14:09
 69/82 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem ez a fórum az, ahol a kórház és orvos nevét nyilvánosságra lehet vagy kell hozni. Leginkább a kérdező saját érdekében, mert ez rágalmazásnak és hitelrontásnak minősül, amiért elég komoly pert akaszthatnak a nyakába. Panasszal lehet fordulni bizonyos helyekre, lehet feljelentést is tenni, de nem itt.
2012. nov. 16. 14:42
 70/82 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem ír konkrét nevet akkor nem lehet ellene lépni ,és igen pont ez az a hely ...
2012. nov. 17. 01:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!