Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Barátnőm ma ment az utolsó nst-re. A férje nem olyan régen írt, hogy a babánál nem találták meg a szívhangot! Meg kell szülnie... 11.15-re volt kiírva. Ma reggel még nagyon mocorgott... Mi lehetett a baj? Kész vagyok!

2012. nov. 13. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
100%
UH-al mindenképp meg kellett volna nézniük az orvosoknak! Ez bizony orvosi hiba!!! Reméljük nem lesz baja a kicsinek! Sok egészséget és boldogságot kívánok nekik!
2012. nov. 14. 15:43
 52/82 anonim ***** válasza:
szia hogy van a baba és a mama?
2012. nov. 14. 15:53
 53/82 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem miért nem vizsgálták meg alaposabban az orvosok, persze, gondolom csak ügyelet volt, és a következmények már nem az ő témájuk:(

Sajnos én is rosszul jártam, ikerterhességnél a 30.héten fájásaim lettek, és ahelyett, hogy császároztak volna, hagytak órákon át vajúdni és megszülesztették a babákat. A második oxigénhiányos lett emiatt és sajnos örök életére súlyos fogyatékossá vált:(

Félő, hogy ez a baba is szenvedhetett károsodást az orvosok hibájából! Felháborító, hogy mennyire nemtörődöm az orvostársadalom.

Én már nagyon utálom a nőgyógyászokat, és hiába vagyok körültekintő, mindig belefutok a legrosszabba.

2012. nov. 14. 16:21
 54/82 anonim ***** válasza:
28%

komolyan mondom, ezt a sztorit nem igazán hiszem el, ilyen nincs, hogy nem nézik meg uh-n, csak a szívhangot keresgélik. nálam volt olyan, hogy nem találták az nst-n a szívhangot, és azonnal vittek uhra. nem volt gond.

ezért kicsit fura ez a sztori.

2012. nov. 14. 16:22
 55/82 anonim ***** válasza:

Szerintem nem minden kórházban ugyanaz a protokoll, vagyis az egyikben így, a másikban meg úgy csinálják. A dokik megnézték két műszerrel is és nem találtak szívhangot, meg már az anyának volt ilyen esete, így nem gondolták, hogy mégis van szívhang, csak nagyon alacsony.

Konkrétan azt nem értem, hogy ilyen esetben az orvosok miért nem fektették be? Akkor legalább figyelhették volna napi szinten a baba és mama fejlődését, állapotát.

2012. nov. 14. 19:31
 56/82 anonim ***** válasza:
Ez melyik kórház?
2012. nov. 14. 19:57
 57/82 anonim ***** válasza:
Hogy van a baba és a mama?
2012. nov. 14. 21:14
 58/82 anonim ***** válasza:
hogy vannak? már kíváncsi vagyok a fejleményekre! :)
2012. nov. 15. 10:30
 59/82 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekel, mi van velük, írj, kedves Kérdező!!!
2012. nov. 15. 10:42
 60/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jókívánságokat, és a sok-sok imát!

A történet így nem kerek, gyorsan leírom az előzményeket. Bnőm kb. 28 hetes lehetett, mikor a FOGADOTT!!! orvosához ment enyhe görcsökkel, aki a vállát húzogatta, majd közölte, hogy ha meg akar születni a baba, hát had szülessen, nem fogja megakadályozni. Bnőm erre kibukott, h hogy mondhat ilyet, hiszem kicsi az esélye az életben maradásra... szó-szót követett, az orvos egyre ingerültebb, bunkó volt, ez ki is hallattszódott. Mikor is a férje (aki a folyosón várta vizsgálat végét) meghallotta a veszekedést, és feltépte az ajtót. A dokit elküldte a pi**ába, majd próbáltak egy másik orvost keríteni, de vasárnap révén nem sok szerencsével jártak. Nos, ez a kö**ög volt a szüléskor éppen az ügyeletes... Valószínűleg ezért nem csináltatott UH-t...

Amúgy a baba jobban van, ma délután leveszik a lélegeztetőgépről. 2980 grammal, és 51 cm-rel született. :) Igazi kis csoda! :) Anyuka is jobban van, kicsit szédeleg, de már nem sokkos.

2012. nov. 15. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!