Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Barátnőm ma ment az utolsó nst-re. A férje nem olyan régen írt, hogy a babánál nem találták meg a szívhangot! Meg kell szülnie... 11.15-re volt kiírva. Ma reggel még nagyon mocorgott... Mi lehetett a baj? Kész vagyok!

2012. nov. 13. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
Szia, anyukámnak is volt egy terhessége, ahol kb. a 39.héten derült ki, hogy meghalt a baba, pedig előző nap volt dokinál, és minden rendben volt, másnap pedig rohant vissza a kórházba, mert nem mozgott a baba, és kiderült, hogy elhalt a magzat, és neki is meg kellett szülnie, sajnos. Nagyon sajnálom a barátnődet, ebbe még belegondolni is szörnyű, nem hogy kétszer átélni. Istenem, ebbe bele lehet bolondulni, és tényleg egy idióta az orvosa, ha ilyen előzmények után nem tett semmit, hogy ez a kisbaba velük maradhasson. Kérlek írj majd, ha tudsz már valamit.
2012. nov. 13. 20:10
 22/82 anonim ***** válasza:

Jesszusom. Két gyerekem van. Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy velük, velünk nem történt ilyen tragédia, és reméljük, nem is fog.

Szerintem én megőrülnék.

Hát, rettentően sajnálom. :(

2012. nov. 13. 20:14
 23/82 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem a szülőknek. :(
2012. nov. 13. 20:34
 24/82 anonim ***** válasza:
Szia! Tudsz már valamit újat? 1000%, hogy meghalt a baba? Nem lehet, hogy mégis csak elbújt?
2012. nov. 13. 21:42
 25/82 anonim ***** válasza:
.
2012. nov. 13. 21:59
 26/82 anonim ***** válasza:
.
2012. nov. 13. 22:21
 27/82 anonim ***** válasza:
??????????? Úgy aggódom!
2012. nov. 14. 08:19
 28/82 anonim ***** válasza:
így ismeretlenül is annyira megviselt ez a hír, hogy egész éjjel a babáról álmodtam, felriadtam és odamentem a kiságyban szépen szuszogó kisfiamhoz és bőgtem!!!!! :-( Hálát adok Istennek, hogy 2 egészséges gyermekem van, szörnyű lehet ez egy anyának:-((((( nagyon sajnálom:-(((( sok erőt!
2012. nov. 14. 08:26
 29/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a sok hozzászólást!

Él a baba!!!!! Az intenzíven van, de él!!! Az orvosok nem hiszik el!! Valóságos csodának tartják!!! Ugye az nst nem mutatta a szívhangot, egy másik gép sem, UH-t nem csináltak. (mondván felesleges) A hosszú szülés nagyon megviselte a babát, mikor megszületett a szívhangja 43 volt... Tiszta kék, zöld, lila, nem vett levegőt... nagyon nehezen született meg, a kitolás kb. 1,5 óra volt. Barátnőm még mindig nincs igazából magánál, sokkos állapotban van...

Most megyek be, meglátogatom Őket....

Rohanok! Amint tudok jelentkezem!

És KÖSZÖNJÜK!!!!!

2012. nov. 14. 09:35
 30/82 anonim ***** válasza:
Istenem!!!!!!!!!!! :-)))))) egy mázsás kő esett le a szívemről!!!!!!! :-)))))))) sok.-sok boldogságot nekik !!!!!!!!!!! :-)))))) de örülök!!!!!!:-)))))))))))))))
2012. nov. 14. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!