Ha az NST-n minden rendben, akkor tényleg jól van a baba?
mi "mindenre" gondolsz?
nekem az NST-s papírral mindig mennem kellett a dokimhoz, ö megnézte és bólintott rá ha minden oké,de egyéb vizsgálatokkal is ellenőrzik a babát,pl: UH
Nálunk az Nst-n nem derült ki semmi,uh-t nem csinált a doki,szüléskor derült ki,hogy a méhlepény elöregedett,nem táplálta megfelelően a kicsit- ezért kicsi súllyal született,de már a 4. napon többet nyomott,mint amivel született (pedig az első pár napban "fogynak",majd a 3-4. napra stagnál a súlyuk,és ezután kezd el lassan plussz gramm menni rájuk,általában 1 hét kell,mire a születési súlyukat visszanyerik).
Az Nst után kértem a dokit,hogy az utolsó kötelező uh-t csinálja meg,hivatkoztam a lepény érettségre,a köldökzsinór ha rátekeredett tudni szeretnék róla... de azt mondta a doki,hogy ha a lepény nem működne megfelelően,azt a gép is kimutatta volna...
Boldog babavárás,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3 lányos,24hkm
ha gyanakszol valamire,megérzésed van a babóval kapcsolatban,pl.nem mozog annyit mint szokott,akkor beszéld meg a dokiddal.inkább egy felesleges vizsgálat,UH mint hogy baj legyen.
jó egészséget nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!