Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Nincs szívhang! Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Barátnőm ma ment az utolsó nst-re. A férje nem olyan régen írt, hogy a babánál nem találták meg a szívhangot! Meg kell szülnie... 11.15-re volt kiírva. Ma reggel még nagyon mocorgott... Mi lehetett a baj? Kész vagyok!

2012. nov. 13. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
Annyira örülök!!! Elsírtam magam a jó hírtől és sok boldogságot kívánok a friss családnak!
2012. nov. 14. 11:47
 42/82 anonim ***** válasza:

Jajj de örülök én is a jó hírnek!!!!!!!!!!

Mostmár reméljük minden rendben lesz velük!!!!

Jó egészséget kívánok nekik és boldog babázást!

Biztos nehéz lesz feldolgozni az egészet, de mostmár ott van a csodababa, ez biztos segíteni fog a feldolgozásban és felépülésben!

Azért majd gyere mesélni, ha hazaértél, kíváncsi vagyok rájuk!

2012. nov. 14. 12:03
 43/82 anonim ***** válasza:
Este mikor lefeküdtünk aludni és ott szuszogott a kisfiam mellettem,na akkor belegondoltam vajon mi lehet a babával.Küzdött a drága,és hála istennek....valahol mikor olvastam reménykedtem,hogy esetleg "elnéztek"valamit ,ami a mai fejlett világba is előfordul(egyre többször,orvosi mulasztás,felelőtlenség....)De annyian gondoltak szerintem erre a kis hős babára,és az ég áldja meg megszületett!!!Nagyon-nagyon nagy boldogság!!Kívánok nagyon jó egészséget az egész családnak,és sok örömöt az életben!!Még azért visszanézek!!!!!
2012. nov. 14. 12:59
 44/82 anonim ***** válasza:
45%

"egyre többször,orvosi mulasztás,felelőtlenség"

Ez így egyszerűen nem igaz. Ha műszerrel nincs kimutatható szívhang, akkor nem lehet mit csinálni. Nincs. Ettől még bármi lehet, de mulasztásként nem igazán tartható számon, hogy a műszerek objektíven mértek valamit.

2012. nov. 14. 13:06
 45/82 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam,hogy már meghalt az első babája és valaki írta,hogy előbb kivették a babát 2 héttel!Az orvosa így látta jónak.
2012. nov. 14. 13:15
 46/82 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nekem volt olyan ,hogy nem jelzett szívhangot a tanácsadáson,behívtak még 2 lányt neki volt.Majdnem ott maradtam.Nem volt gond a műszerrel,nem is a védőnő mulasztott!De a NINCS után mégis meglett!
2012. nov. 14. 13:18
 47/82 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nagyon örülök, tényleg egy csoda, az anyuka első angyalkája biztos nem hagyta, hogy ez a bébi se maradjon velük :-) Remélem most már minden rendben lesz velük, és minél előbb felépülnek, és haza is mehetnek .-)Majd írj légyszi, hogy mi van velük.
2012. nov. 14. 13:21
 48/82 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy mégsem lett tragédia. Jó egészséget kívánok az egész családnak, és sok örömöt a picihez! :)

Ha nem baj írnék egy rövidke story-t, ez akkor történt, mikor én is szültem. Volt egy kismama, aki hasonlóan járt, mint a Te barátnőd. Nincs szívhang, meg kell szülnie, terminustúllépésben volt 2-3 napja. 12 óra vajúdás után élő kislányt szült. Csodálkoztak is, mikor felsírt. Azt mondták, hogy úgy elbújt a kicsi, meg annyira vastag volt az anyuka hasfala, hogy az nst gép nem érzékelte. Örülök, hogy a barátnődnél is így alakult!

2012. nov. 14. 13:45
 49/82 anonim ***** válasza:
Nagyon megérintett ez a történet,nem megy ki a fejemből egész nap.Adjon a Jóisten hosszú,boldog életet az egész családnak!Remélem minden rendben lesz velük és csodálatos karácsonyuk lesz!Kérlek ha tudsz ,írj róluk mindenképp!
2012. nov. 14. 14:15
 50/82 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem ez nagyon fura hogy nem találnak szivhangot és nem nézik meg uh-al??? Én szültem sajnos halott babát, és bizony ott akkor nagy volt a sürgés forgás körülöttem, kivizsgálások egy halom orvos nézett meg, hogy tényleg nem él-e a baba. Ha baja lesz annak a kisbabának akkor biztos hogy perelnék a barátnőd helyében. Feleslegesen tették ki a picit a szülés sokkjának is még.
2012. nov. 14. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!