Ha elfolyik a magzatvíz rögtön indulnunk kell a kórházba, vagy van még időm lezuhanyozni?
Hát nem laksz közel... Nem félsz? És ha bármi gond van vajúdás közben?
CSak mert én is vacilálok, mert pont 39 hetesen költözünk, és félek, hogyközben indul meg a vajúdás és hogy neki merjek-e vágni a már új hely kórházának, ami kocsival 2 óra, vagy maradjak itt, és akkor vissza kell jönni értem. Félek, hogy ha bármi van, gond lesz, hogy messze van a mentő, hát m ég a kórház....
Gondold meg..
De magzatvíz elfolyás után persze arra még van időd, hogy lezuhizz, hajat moss, átöltözz, bepakold az utolsó cuccokat a táskába, elkészítsd apát is (kajával, piával) és elinduljatok. Nem kell azonnal...
Kívánom, minden rendben legyen!!
Szia
Nekem este 7 kor ment el a magzatvízem de fájásaim még egyáltalán nem voltak. Lezuhanyoztam összekészülődtem és 9 kor mentem be a korházba. Még bőven volt időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!