Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor elfolyik a magzatvíz,...

Amikor elfolyik a magzatvíz, mire van még idő? Lehet még lezuhanyozni és gyorsan hajatmosni, szárítani, vagy azonnal mentő és menni kell a kórházba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát nekem nem egyszerre ment el inkább csak szivárgott és még 4 óra múlva lett meg a baba...
2011. febr. 27. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Én lezuhanyoztam, hajat mostam, megszárítottam, összepakoltam a cuccomat (mert előtte ezt elsumákoltam :-)), majd autóba ültünk és a férjem bevitt a kórházba. Ott sem úgy fogadtak, mint a Vészhelyzetben, hanem tök nyugisan, kényelmesen intézték a dolgokat. Ez reggel volt, és este 8-kor bújt ki a kisfiam.
2011. febr. 27. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor miért ilyesztgetnek azzal, hogy ott a helyszínen le kell űlni, vagy feküdni és várni a mentőket? Én is még szeretném majd rendbehozni magam, mielőtt elindulok.
2011. febr. 27. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, dehogy kell!

Az tény, hogy be kell menni a kórházba, de pl. nekem mikor elment a magzatvíz utána még fél napig egyáltalán nem jöttek a fájások.

Mondjuk elég nehéz úgy készülődni, hogy közben csak folyik, csak folyik... :-)

2011. febr. 27. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ ,hogy mennyire gyorsan folyik el szerintem. Mert ha ömlik és több liter egyszerre, akkor kell lefeküdni, hogy előre ne essen a köldökzsinór azt hiszem.

de nekem pl csak úgy folyt, hogy először pisilés szerű volt, majd lassan a többi is. nyugodtan ööszepakoltunk, zuhiztam, bementünk a kórhazba hajnali 2kor és este 7re született meg a lányom. de nekem éjjel még nem voltak fájásaim, csak délelőttől.

2011. febr. 27. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a védőnő, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor a fertőzésveszély megnövekedése miatt 1 óra múlva ajánlatos beérni. de abba az egy órába sok minden belefér
2011. febr. 27. 16:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy tervezem lezuhanyzok,hajat mosok,fogat mosok!Már összepakoltam mindent azokat csak be kell dobni az autóba,de én még a kicsi fiacskámat ,,körbenyalom,,azt hiszem az nehezebb lesz,hogy itthon kell hagynom!!!!
2011. febr. 27. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Amennyiben faros a baba, akkor azonnal fekvés! És mentő!(mivel a baba fejénél már nem marad)

Ha nem: hát nekem 6 körül folyt el, 7 körül értünk be (a lakásból látszik a kórház, és nem mostam hajat, nem tudom mit csináltunk), és 12 órát vártak rá, hogy meginduljon magától. Addig semmit nem csináltak, csak megkérdőjelezték, hogy elfolyt....

2011. febr. 27. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát én nyugodtan vacsiztam zuhanyoztam.

A dokim jól le is ba*ott mert nem volt lenn teljesen a baba feje, és mondta hogy a járkálástól előre csúszhatott volna a magzatvíz!!!

2011. febr. 27. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem csak szivárgott, hanem egyszerűen elöntött a magzatvíz...úgyhogy sok mindenre nem volt időm, eszembe sem jutott hajat mosni. :)
2011. febr. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!