Amikor elfolyik a magzatvíz, mire van még idő? Lehet még lezuhanyozni és gyorsan hajatmosni, szárítani, vagy azonnal mentő és menni kell a kórházba?
Jajj, dehogy kell!
Az tény, hogy be kell menni a kórházba, de pl. nekem mikor elment a magzatvíz utána még fél napig egyáltalán nem jöttek a fájások.
Mondjuk elég nehéz úgy készülődni, hogy közben csak folyik, csak folyik... :-)
Hát attól függ ,hogy mennyire gyorsan folyik el szerintem. Mert ha ömlik és több liter egyszerre, akkor kell lefeküdni, hogy előre ne essen a köldökzsinór azt hiszem.
de nekem pl csak úgy folyt, hogy először pisilés szerű volt, majd lassan a többi is. nyugodtan ööszepakoltunk, zuhiztam, bementünk a kórhazba hajnali 2kor és este 7re született meg a lányom. de nekem éjjel még nem voltak fájásaim, csak délelőttől.
Amennyiben faros a baba, akkor azonnal fekvés! És mentő!(mivel a baba fejénél már nem marad)
Ha nem: hát nekem 6 körül folyt el, 7 körül értünk be (a lakásból látszik a kórház, és nem mostam hajat, nem tudom mit csináltunk), és 12 órát vártak rá, hogy meginduljon magától. Addig semmit nem csináltak, csak megkérdőjelezték, hogy elfolyt....
Hát én nyugodtan vacsiztam zuhanyoztam.
A dokim jól le is ba*ott mert nem volt lenn teljesen a baba feje, és mondta hogy a járkálástól előre csúszhatott volna a magzatvíz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!