Amikor elfolyik a magzatvíz, mire van még idő? Lehet még lezuhanyozni és gyorsan hajatmosni, szárítani, vagy azonnal mentő és menni kell a kórházba?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 15:26
11/13 anonim válasza:
Igen, amiatt tanácsolják, hogy ha elfolyik a magzatvíz-és nem csak szivárog-, hogy fekvés, és mentő hívás, mert ha még nincs beékelődve a baba feje, akkor a kifolyó víz előresodorhatja a köldökzsinort, és az nagy baj; gondolom nem kell részletezni.
Nekem a terhesség végén ez már állandó parám volt, és nagyon szerettem volna fájásokkal bekerülni a kórházba, hogy ott folyon el a magzatvíz. Aztán jöttek is a fájások, és ha időben hívom apát, akkor be is értünk volna, de én még tököltem (tusolás, hajmosás, szárítás, kétkedés, hogy ezek már biztos azok a fájások-e, stb.), így még otthon folyt el a víz (ráadásul már zöld volt), de nem lett semmi baj.
Úgyhogy csak pozitívan..., és könnyű szülést Neked.
12/13 anonim válasza:
Akkor kell rögtön menni,ha zöld a magzatvíz,vagy valamilyen csúnya színe van.az bíztos,hogy erösődnek a fájások,miután elfolyik.Nálam első gyereknél otthon folyt el,2 ótát semmi fájás nem volt.Másodiknál a korházba,1 órával utána meg is volt a baba.
13/13 Kriszti86 válasza:
Nekem reggel 8-kor kezdett el szivárogni,9-kor kezdődtek a fájások rögtön 10 percesek és délután 15:23-ra lett meg a lányom.Változó.Azért mondják,hogy minnél hamarabb kórház mert nem lehet tudni,hogy milyen ütemben indul meg a szülés az elfolyt víznél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!