Nem lesz alkalmam szex után lezuhanyozni. Az baj, ha bennem marad?
Ez lesz az első alkalom, és sátorban fogjuk csinálni, így nem lesz lehetőség zuhanyzásra utána. Fog.tablettával védekezünk, óvszerrel nem, a barátom belém fog élvezni, és gondolom ki fog folyni belőlem a nagyja, ezért viszek zsepit, de valamennyi így is marad bennem. Az baj?
18/L
háát, nem nagy baj,de jó lenne ha pl nem látja senki és megmosnád magad egy kis vízzel, de ah az előttem lévő is írta a törlő kendő kell! és menj el pisilni, az is fontos!
megtörténik a dolog, megtörlöd magad a szepivel, aztán megmosod egy kis vízzel daolent, aztán törlő kendő és kész, feküdhetsz vissza a barátod mellé :) mondjuk figyelj oda, h azért ha sátor, ne folyon ki a zsepiból sperma amivel törlöd magad, nem az letudjátok törölni, csak azért zavaró, h abban fekszel :S xD
Ez így elég gáz szerintem hogy mindent előre elterveztek, szerintem úgy kevésbé élvezetes.
Amúgy nem baj ha benned marad az ONDÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!