Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor babázhatok szerintetek?

Mikor babázhatok szerintetek?

Figyelt kérdés
37+2 hetes terhes vagyok, két napja igen erős jóslóim voltak, érdekes módon teljesen rendszeresen jöttek, de aztán melegfürdő hatására elmúltak. Viszont egész héten nagyon furcsán érzem magam lelkileg, az első nyolc hónapban egyáltalán nem voltam érzékeny, most pedig mindenen elsírom magam, türelmetlen és ingerlékeny vagyok. Ma egész nap hasmenésem volt, és a hasam is leszállt (legalábbis a tenyér befér a borda és pocak közé-teszt szerint :D) a szülésznő azt mondta hogy be is fordult a baba. Tapasztalatok? Volt, aki megérezte, hogy közeledik az idő?

2012. nov. 1. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező nem sokára babázhat. 1-3 nap max 1 hét
2012. nov. 1. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem két héttel szülés előtt befordult, és úgy éreztem nyomban ki akar jönni.

Szegénykém jött is volna, de nem tudott..

A doki a végsőkig várt.

Császár lett belőle.

2012. nov. 1. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem hamarosan babázol.
2012. nov. 1. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már több mint egy hete elég fájdalmas jóslóim vannak,a,ctg is egyre nagyobb fájásokat mutat, mégsem történt még semmi. Vasárnapra vagyok kiírva. Persze ki tudja lehet te már pár napon belül szülsz :)
2012. nov. 1. 23:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:D A hasmenés és haskeményedés így éjjel sem hagy nyugtot, de legalább nem fájdalmas. Viszont az aranyerem kijött, és hiába kenegetem...:S
2012. nov. 2. 04:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Azzal most ne törődj majd szülés után elmúlik. Próbálj meg minél többet pihenni, hogy legyen erőd. Várjuk a fejleményeket! :)
2012. nov. 2. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező nem tudnál képet feltenni a pocidról? Mert én nem tudom elsönteni,hogy leszállt e a hasam, a tenyér teszt szerint lejjebb van, viszont más azt mondta, még fenn van.
2012. nov. 2. 09:33
 8/8 A kérdező kommentje:
A hetedik válaszolónak üzenem, nekem is mondták, hogy feljebb van, viszont édesanyám és az orvosom szerint ez nem jelent semmit, szimplán azt, hogy nem kis baba:D De megpróbálok képet feltenni. De nővéremnek még a szülés előtti napon is fenn volt a hasa az orvos szerint:):)
2012. nov. 2. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!