Megtagadhatják a fájdalomcsillapítót a szülés alatt?
brutális fájásokkal szültem a kislányomat 2,5 éve mindezt természetesen nem kaptam gyógyszert, pedig kértem, azt mondták kapok gázt,-.azóta is várom...
2-3 héten belül érkezik az öcsike, és már most idegbeteg vagyok attól hogy ha kérnék, nem adnak vagy bármi..
megtehetik ezt?
annyi jót mondanak az epidurálról, vagy bármi jó lenne ami csökkentené a fájásokat..
debreceni klinikáról volna szó.
igen,én is tapasztaltam :)
de csak ezek voltak az érvek..
mégis csak biztonságosabb a klinika aztán csak kibírom azt 3 napot..
végül is csak a fájdalomcsillapítás érdekel..de ez mindenhol máshogy van ezek szerint.
megható rizsa?
csak lettél volna a helyemben.
és amint írtam ,de úgy tünik olvasni nem tudsz,
hogy én kértem de nem adtak, éjjel volt lehet nem volt altatóorvos,vagy egyébként sem akartak adni
hiába kérsz ha nem adnak.
és nem volt mit megbeszélni előtte.
nem kell okoskodni utolsó!
6os vagyok.
Igen, utólag láttam, h nincs orvosod. Én febr.23.án szültem, most meg febr.25.re vagyok kiírva. :-) Én is pont azért választottam a klinikát, h nehogy átvigyék a babát ha gond lenne. Igazából rosszat nem tudnék róla mondani. Szerintem oly mindegy hol szülünk, mert a kenézyben is tuti van olyan ami nem tetszik egyeseknek. Mindkettőről hallottam már rosszat is, jót is.
Az én orvosom sokszor szokott ügyeletes lenni, ha őt kapod biztos jól jársz. :-)
Nehezen tágultál, mert feküdtél. Nekem első babám májusban szültem, és végig mászkáltam. Fájt ha ültem, fájt ha mentem, fájt ha feküdtem, hát akkor gondoltam tökmindegy, mászkálok, és így legalább könnyebben tágulok, így is lett.. Jól kitoltál magaddal, hogy feküdtél, elhúztad a vajúdást, nem sikerült hamar tágulnod. Legyél okosabb, mindjárt itt az idő, ha már mindenhogy fáj, legalább legyen belőle hasznod is. Mászkálj mászkálj mászkálj fel s alá, hidd el könnyebb lesz!
Amúgy igen, megtagadhatják, én csak olyan esetről tudok, mikor már azért nem adják be mert mire hatna, már meg is lenne a baba. Általában akkor szokták kérni, mikor már nagy fájások vannak, de az már majdnem a szülés kezdete, akkor meg már úgymond tényleg mindegy.
Én nem kértem nem is akartam, meg akartam tapasztalni milyen is ez a dolog úgy teljes valójában..:)
Fel a fejjel, és fogadd meg a tanácsom, minden ok lesz! Kitartás!! :)
köszi :)
és ki az az orvos??
de hát rám volt kötve az NST..
hogy járkálhattam volna?..
a bab szívhangja is csökkent sokszor félkómásan hallottam hogy mondták, azért mert oldalt feküdtem
a kutya nem mondta hogy állhatok vagy bármi
szóval első baba volt, buta voltam,tapasztalatlan kis hülye.
na most kinyitom a szám :D
A sokadik infon csodálkozol el pedig másodszor szülsz ugyanott. Szerinted nem lenne mit megbeszélned ott bent? Kételkedem.
Csak indokolt esetben tagadhatják meg a fájdalomcsillapítást (amúgy a fekvést is!):
- ha nincs orvos, aki beadja
- ha annyira előrehaladott a szülés, hogy nem hat, mire véget ér (ekkor felesleges)
- gyógyszerek miatt... stb. stb.
Meg kell kérdezni. Nem itt, névtelen laikusoktól, hanem odabent! Ez tényleg ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!