Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültem 2 gyereket, és már...

Szültem 2 gyereket, és már fél éve menstruálok, de a korábbiaktól eltérően elviselhetetlen PMS tüneteim vannak, mivel lehet ezeket enyhíteni? L

Figyelt kérdés

Szülés előtt is voltak jelek, hogy meg fog jönni. Egy-egy pattanás, érzékenyebb hangulatállapot, zsírosodó haj...

De amióta szültem, ezek elviseletetlen mértéket öltöttek. Egy héttel mensi előtt kezdődik körülbelül. Borzalmasan grízes - pattanásos lesz az arcom, a hajam nagyon zsíros, de a legrosszabb, kezelhetelen dühkitöréseim vannak. Nem akarom hogy a két gyerekem igya meg enneka levét. Hisztis és hirtelen lobanékony vagyok, olyankor sokat kiabálok. Nagyon zavar. :(

Amikor utólag visszagondolok rá borzasztóan érzem magam, de amikor éppen "zajlik" olyan mintha nem is én lennék, nem tudom kezdelni. Aztán megjön szépen, és mintha engem kicserélnének.

2012. okt. 7. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Van több lehetőség, vannak gyógynövényes teák, van pl. a megne b6 femina (bár ezt nem ismerem) vagy ami nekem jo volt, az a fogamzásgátló.
2012. okt. 7. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem anno ezt javasolta a dokim: [link]
2012. okt. 9. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!