Szeptember közepére kiirt kismamik! Hogy vagytok? Nekem elviselhetetlen a meleg na meg az éjszakákról nem is beszélek. Kicsit görcsölgettem is ma de csak nagyon enyhén. Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal?
Szia
Én is szeptember közepére vagyok. Egész éjszaka forgolódok, betakarom magam, kitakarom magam. Nem merem bekapcsolni a ventinlátort, mert hamar megfázok. Csak simán ablakot nyitok. A nappalok sem könnyebbek. Igaz a lakásban kb 26fok van. Hűvösebb, mint kint de egész nap teszek-veszek itthon és abban melegszem ki. Hát ez van. De kitartás! Már nincs sok hátra! Amúgy hány hetesek vagytok? Fiú? Lány? Hol fogtok szülni?
Én szept.17.-re vagyok kiírva,kislányom lesz.
Szerencsére elég jól viselem a meleget,sokszor zuhanyzom,pihengetek és nem megyek ki a melegre.Éjszaka nincs gond /kopp-kopp/,a hálónkba nincs meleg.Talán keményedek egy kicsit de gondolom a melegtől van, meg a bokám dagad,de az sem vészes annyira.
Gondtalan babavárást kívánok nektek!
Sziasztok
Én Szept 2.-án programozott császárral a János KH-ban kisfiút ha minden igaz. Az első kisfiú 7 éves lesz a második kislány 4 éves lesz. Nagyon nehezen viselem fulladok és aludni sem tudok pedig megy a ventillátor az ajtón ablakon vizeslepedő és állandóan zsibbad a lábam már vagy két napja. Sokkal nehezebb mint az első kettő volt. Pedig nem vagyok egy kényeskedő de a férjem szerint szinte elviselhetetlen vagyok. Remélem a hétvége hoz számunkra egy kis enyhülést. Jó babavárást mindenkinek.
09,24-re vagyok kiírva, néha én is keményedek, nagy hőségben nem megyek ki, de aludni edig legalábbis tudtam, elvagyok. Igen intenzíven mocorog a lelkem... :)
csajos lesz a drágám, második, a nagy 5,5 éves lányka.
Sziasztok!! Szeptember 24.ére vagyunk kiírva!!! A délpestiben fogok mszülni,kislánykánk lesz!! A meleget szinte sehogy sem bírom!! De a kiscsajért muszály kibirni mindent!!! Nagyon vizesedek! Vérnyomásom magas!!!
De ki bírjuk!! kitartást nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!