Elviselhetetlen derékfájásom lett egyik pillanatról a másikra, mi ez? Szülés?
Ilyen fájdalmat sosem éreztem még, annyira nyilal hogy majd beleahalok, és átsugárzik az egész lábamba. De a derekam jobb oldala fáj, és CSAK a jobb lábba sugárzik. Alig bírok ülni, és feküdni is nagyon nehéz... Most jön az éjjel nem ártana aludni.. Egyenlőre fájásaim nincsenek. Elkezdtem nagyon gyenge lenni, és fázok mint a nem tudom mi. Ráz a hideg. Lehet a félelemtől nem tudom. 37+2napos vagyok.
tegnap délután óta elég több méhösszehúzódásom is volt. Összevissza biztos volt vagy 20, de rendszer nem volt köztük. Mi ez? Használ ha beveszek egy fájdalomcsillapítót? Elmúlik? Ha szülés akkor mennyi idő? Össze van pakolva, tehát ha menni kell semmi akadálya.
Próbáld meg,a meleg(nem forró!) vizes fürdőt,ha elmúlik akkor minden ok.Ha nem,én a helyedben megnézetném magamat dokival...
De fájdalomcsillapítót ne vegyél be,az felesleges!
Szia, én is így voltam az utolsó két, két és fél hétben :) 39. héten született meg a kislányom.
én elmentem egy kismama boltba és (igaz, nem volt olcsó, mert 7 ezer Ft volt) de vettem egy hastartót, ami a derakat is jól tartotta, ezzel elviselhetőbb volt a hátfájás. Lépni alig bírtam már, a lépcsőzés rémálom volt. A szülés után teljesen megszüntek ezek a panaszaim, úgyhogy tarts ki!!!! :))
Laikus vagyok, még nem szültem, ma vagyok 36+1. Nekem is volt ilyen elviselhetetlen derék fájdalmam. Én vettem szoptatós párnát, azt használom alváshoz, pihenéshez, nekem segített.
Ha jósló fájásaid voltak, azok meleg víz hatására elmúlnak.
Reméljük bent marad még a babád 1-2 hétig. Bár ha mégis a szülés megindulása volt, akkor sem számít már koraszülöttnek. Remélem azóta jobban vagy és tudtál pihenni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!