Nagyon félek! 29 hetesen beindult a szülésem! Már kórházban vagyok. (? )
Figyelt kérdés
25 hetesen elkezdett nyílni a méhszájam,most 29 hetesen beindult a szülés,ma éjszaka.Kórházban vagyok,megállították,szerencsére.De a dokik nem túl jókat mondtak.Azt mondták 60%,hogy beindul ismét.Nagyon félek:(4 hétig minimum bent kell maradjak.Kérlek segítsetek!2012. okt. 6. 09:05
31/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok!35 hetes leszek.Ez jó hír.Azonban 6 hete kórházban,és bár a családom mindent megtesz tök nehéz,kezdek begolyózni.A baba állítólag kicsi,de azért már kb. 2300 gramm van.Az orvosok szerint 1 hét múlva már nem fogok semmi szülés megállítót kapni,és akkor meg is indul a szülés.Tudjátok,ez az elmúlt 10 hét,mondhatom,hogy életem legrosszabb 10 hete volt,de kezdek jobban lenni,azt hiszem,túl a kb. vízválasztón.
2012. nov. 16. 20:30
32/35 anonim válasza:
kitartás! hamarosan a kezedben tarthatod Őt!:-)
33/35 A kérdező kommentje:
November 23-án betöltöttem a 36 hetet,ezért lekötöttek az infúzióról és hazamehettem.A férjemmel elmentünk vacsorázni egyet.Hihetetlen volt,nem hittem el,hogy eltelt,és hogy ott voltunk egyben!Késő este értünk haza lezuhanyoztam,lefeküdtem,és reggel 5-kor arra ébredtem,hogy elfojt a magzatvizem.Mire beértünk a kórházba már 4 perces fájásaim voltak.Nem tartották vissza,4 ujjnyira nyitva voltam.7-kor már két percesek voltak,és 7:45-kor megszületett az én gyönyörű Petra babám!Nagyon szép,rengeteg világosbarna hajjal.Anyatejet eszik,2750 grammal és 52 centivel született.Már kérdezgettem tőle,hogy mi oka volt annak,hogy így igyekezett kifelé?Nem válaszolt,de egy biztos:nem érezte jól magát a pocakomban:D Minden esetre nagyon boldog vagyok,és hihetetlen,hogy túl vagyunk mindenen!Köszönöm,hogy itt voltatok velem,majd jelentkezem!
2012. nov. 29. 14:29
34/35 anonim válasza:
Jaj de örülök Nektek, sok boldogságot a kis családnak!
35/35 anonim válasza:
Szívből gratulálok Nektek!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!