Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek! 29 hetesen...

Nagyon félek! 29 hetesen beindult a szülésem! Már kórházban vagyok. (? )

Figyelt kérdés
25 hetesen elkezdett nyílni a méhszájam,most 29 hetesen beindult a szülés,ma éjszaka.Kórházban vagyok,megállították,szerencsére.De a dokik nem túl jókat mondtak.Azt mondták 60%,hogy beindul ismét.Nagyon félek:(4 hétig minimum bent kell maradjak.Kérlek segítsetek!
2012. okt. 6. 09:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy már nem sok van hátra :) Kihúztok még egy pár hetet, és babázhatsz. :) Nagyon sok kitartást!
2012. okt. 7. 11:39
 22/35 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg. Jó helyen vagy. Minden egyes nappal, vagy órával jobbak a babád esélyei, aki egyébként már most is egészségesen megszülethetne.

Szorítunk.

2012. okt. 7. 11:41
 23/35 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg tényleg! Nem egyedi, hogy ilyen hamar születnek babák! Az én ismerősömnek 31. hétre jött a kislánya évekkel ezelőtt, a kislány már iskolás és jól van! Igaz, kicsike volt, most sem nagy, vékony, de behozta a lemaradását és makk egészséges! Az orvosok azért nem biztatnak semmi jóval, mert nyilván az volna a cél, hogy minél tovább benn maradjon, ezért mondják, hogy nem jó, ha megszületik, ami valóban nem is jó, de a sok-sok történetből látszik, hogy pozitívak az esélyek még akkor is, ha nem sikerülne visszatartani! De csak pozitívan gondolkozz! Sikerülni fog!
2012. okt. 8. 13:17
 24/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Itt vagyok a kórházban.Az orvosok azt mondták a nehezén túl vagyunk,az esély már "csak" 40%,hogy ismét beindul.Jóslóim vannak.Szerdán magzatvíz szivárgás volt,de hál'Istennek megállították.Nagyon félek.A becsült súlya 1400 gramm.
2012. okt. 13. 10:12
 25/35 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már elég jó esélyei vannak a picinek! :-)

Majd folyamatosan tájékoztass minket!!

Nagyon szorítunk,hogy a lehető legtovább legyetek egyben!! :-)

Üdv: szintén koraszülés esélyes (bár még nem kórházban levő,23hkm)

2012. okt. 13. 15:12
 26/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!32 hetes leszek.Jól vagyunk,még kórházban.Kb. 1700 gramm.Az orvosok egyre több jóval biztatnak.

Nagyon remélem minden rendben lesz!

2012. okt. 26. 18:43
 27/35 anonim ***** válasza:

Örülök h egyben vagy:)

Már semmi gond nem lehet.

2012. okt. 26. 18:52
 28/35 anonim ***** válasza:
Drukkolunk! Minden rendben lesz, kitartást!
2012. okt. 26. 18:56
 29/35 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok nagyon:)
2012. okt. 27. 18:53
 30/35 anonim ***** válasza:

Hú,már majdnem 1 hónap eltelt a kérdésed kiírása óta!... :-) Tudod,ezzel most nekem is adtál némi reményt,hogy kihúzhatjuk legalább a 30. hétig!! Köszönöm,hogy írtál!!

Kívánom,hogy még legalább 3-4 hétig biztos helyen legyen a pocakodban!

További szép babavárást- már amennyire szép lehet a kórházban...

Üdv: a koraszülésre esélyes (előző válaszkor 23hkm) 25 hkm.

2012. okt. 27. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!