Ez mennyire lenne ciki a kórházban?
Én is vittem, de nem használtam. Én szabad mellekkel voltam, annyira fájtak, ciki-nem ciki...
Lehet, az orvos nem engedi majd, van ilyen kórház, kérdezz utána.
szerintem nem ciki,de inkabb próbáld a sima tenat.
nekem az a gondom vele,hogy nagyon csuszkal, nem tapad.
de, ha nagyon folyna valami,akkor inkább fordulj az orvosodhoz, semmi sem ciki,ha az egészségről van szó
Ahol én szültem ott senki nem foglalkozott azzal, hogy milyen betét van a hálóinged alatt. Nem is láthatta volna meg senki.
Nekem egyébként az első két napban elég volt egy sima vékony betét, utána pedig a tisztasági betét is. Fel sem bontottam a Tena csomagomat.
Amúgy semmi nem ciki és nem hiszem, hogy bármi érdekelni fog a gyerekeden és az esetleges fájdalmaidon kívül. Főleg, ha császáros leszel.
Minden jót, könnyű szülést és szép egészséges babát kívánok neked.
Egyáltalán nem ciki, mondjuk én is sima Tena-t vittem, de megbeszéltük a szobatársaimmal hogy kinek milyenje van. Nem ciki, más is ezen megy keresztül! :)
Egyébként lehet kapni Tena Lady bugyit, mosható, olyan mint egy kis rövidnadrág. Szerintem használj olyat és sima Tena Ladyt, úgy biztosan nem ázol át.
Első vagyok, nem értem, miért kellett lepontozni, nem szóltam semmi rosszat. Bunkó egy emberek vannak...
A kérdezőnek adtam tanácsot, mert jó pár törvényeit ismerem, gondoltam, segítek azzal, ha elmondom, mindenhol mást engednek. Ahol egy ismerősöm szült, ott nem engednek bugyit sem felvenni, a betétet a lábak között kellett egyensúlyozni, nemhogy pelus-félét. Ahol én szültem, lehetett volna, de nem véreztem annyira.
A lepontozók pedig magukat minősítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!