Nem ciki, ha a kórházban borotválnak meg? Egy ideje ugyanis már nem látom magamnak, és eléggé nagy dzsungel van odalent. Vagy álljak neki még itthon?
Lehet, hogy vicces, de félek, hogy a párom megvág... :(
Pedig szuperbiztos borotvánk van, de volt már egy nagyon kellemetlen emlékem ezzel kapcsolatban.
szerntem ezzel fognak a legkevesebbet foglalkozni, biztos láttak már pár dolgot ők is :)
kozmetikusnál a gyantát nem próbál/ tad /nád ki?
Én már most nem látom(30.hét)...mondtam a páromnak,hogy ha nem akarja hogy dzsumbuj legyen odalent,akkor jobb lesz ha ő leborotvál:):):)
Amúgy a kh-ban ezzel fognak legkevésbé törődni.Hidd el a szülőágyon minden olyan megtörténik,amit a mia ember a cikik közé sorol...
Nekem is szokta párom csinálni, és már én sem látom rendesen 27 hetesen.
Ha félsz, akkor ne tedd.
Egyáltalán nem ciki, ha a kórházban csinálják, nekik ez rutin. Minden műtét előtt borotválnak, és hát látják eleget a nunnádat szülésig, nem? :-)
Ne félj, ha olyan, olyan... :-)
Szia!
Én már egy jó ideje nem látok a pocaktól semmit, de én borotválom magamat. A mai borotvákkal nem is igazán tudod megvádi magadat, az a lényeg, hogy a bőrödet feszítsd ki. Én érzésre megcsinálom zuhanyzás közben, utána pedig tükör fölött a többit.
Egyébként a gyantázás szerintem ilyenkor már nem javasolt!
Üdv:33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!