Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon félek! 29 hetesen...

Nagyon félek! 29 hetesen beindult a szülésem! Már kórházban vagyok. (? )

Figyelt kérdés
25 hetesen elkezdett nyílni a méhszájam,most 29 hetesen beindult a szülés,ma éjszaka.Kórházban vagyok,megállították,szerencsére.De a dokik nem túl jókat mondtak.Azt mondták 60%,hogy beindul ismét.Nagyon félek:(4 hétig minimum bent kell maradjak.Kérlek segítsetek!
2012. okt. 6. 09:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%
Jaj, drága! Mit segítsünk? Nagyon drukkolunk nektek!!!!!!!!
2012. okt. 6. 09:09
 2/35 A kérdező kommentje:
Tudjátok,nagyon nagy szükségem lenne a lelki támaszra.Párom nemrég ment haza,meg a szüleim is,aludnak egy pár órát/egész éjjel itt voltak./Aztán jönnek.Ez rettenetes.Nagyon félek.
2012. okt. 6. 09:11
 3/35 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Februárban 7 hetesn vérzéssel kórházban voltam és az egyik szobatársam megszült 29 hétre. A baba teljesen egészséges volt, csak picike. Pedig Ő még a tüdőérlelőt sem kapta meg, gondolom neked azt adtak.

Azért szorítok, hogy minél tovább bennmaradjon a Tiéd.

2012. okt. 6. 09:15
 4/35 anonim ***** válasza:
95%

Hátha segít barátnőm története:

Hasonlóan járt, 5 hétig volt kórházban, a betöltött 36. héten kiengedték. Kiírt után egy nappal szült, pedig lépcsőzött, takarított, szerelmeskedtek is, a végén, már mindent csinált. :o)

Próbálj most ellazulni, és arra "koncentrálni", hogy minden rendben lesz, és a babának "üzengess", hogy maradjon még jó sokáig.

A legjobb helyen vagy, ahol lehetsz (ilyen szempontból), vigyáznak Rátok.

Tervezd meg inkább, hogy mivel fogod tölteni a heteket. Gondold át, melyik regényeket szeretted volna mindig is elolvasni, csak nem volt rá időd eddig, na az most jöhet!

Csak pozitívan!!

Szurkolok!

2012. okt. 6. 09:17
 5/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítunk, próbálj minnél kevesebbet idegeskedni. 28hkm
2012. okt. 6. 09:26
 6/35 anonim ***** válasza:
A legjobbakat kívánom nektek!
2012. okt. 6. 09:37
 7/35 anonim ***** válasza:
80%

"Ember küzdj, s BÍZVA BÍZZÁL!"

Szia! A drukkon kívül sok mindent nem tudunk tenni! A legjobb helyen vagy!

A Barátnőm 27 hetesen szült, teljesen egészséges a gyermek! Reméljük Neked még sokáig bent marad a Picur!

Szorítunk Értetek!!!

2012. okt. 6. 09:37
 8/35 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok nektek!

Mennyi a babád becsült súlya?

2012. okt. 6. 09:39
 9/35 anonim ***** válasza:
88%

Sziaa!

Het eve hasonlo cipoben jartam mint te...beindult a szules 28hetesen bekerultem kaptam tudoerlelot visszatarto infulziot tobbszor lekerultem a szuloszobara napokat toltottem fekve se pisilni se mas miatt nem kelhettem fel...36 heten hazaengedtek meg utanna volt ket gorcsom valoszinu joslo fajas lehetett mivel vegul tulhordtam a fiamat....hat nappal a kiirt datum utan szuletett...tehat jol visszatartottak :)

Kitartas es csak pozizivan gondolkodj..

2012. okt. 6. 09:45
 10/35 anonim ***** válasza:
88%

29 hetesen már nagyon jó esélyeitek vannak!! Valószínű kaptok tüdőérlelőt is,így még jobb eséllyel indultok neki,mint egyébként!

Pihenj,gondolj arra,hogy jó helyen vagy-még ha most egyedül is- és semmi gond nem lehet! Vigyáznak Rád és a Picire is!! :-)

Otthon nem vár több gyerkőc,így bármi van,nyugodt szívvel maradhatsz bent,nem kell hezitálnod sem... Látod,nem is olyan rossz a helyzeted!! :-)

Egészséges kisbabót Neked :-)

2012. okt. 6. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!