Nagyon félek! 29 hetesen beindult a szülésem! Már kórházban vagyok. (? )
Szia!
Februárban 7 hetesn vérzéssel kórházban voltam és az egyik szobatársam megszült 29 hétre. A baba teljesen egészséges volt, csak picike. Pedig Ő még a tüdőérlelőt sem kapta meg, gondolom neked azt adtak.
Azért szorítok, hogy minél tovább bennmaradjon a Tiéd.
Hátha segít barátnőm története:
Hasonlóan járt, 5 hétig volt kórházban, a betöltött 36. héten kiengedték. Kiírt után egy nappal szült, pedig lépcsőzött, takarított, szerelmeskedtek is, a végén, már mindent csinált. :o)
Próbálj most ellazulni, és arra "koncentrálni", hogy minden rendben lesz, és a babának "üzengess", hogy maradjon még jó sokáig.
A legjobb helyen vagy, ahol lehetsz (ilyen szempontból), vigyáznak Rátok.
Tervezd meg inkább, hogy mivel fogod tölteni a heteket. Gondold át, melyik regényeket szeretted volna mindig is elolvasni, csak nem volt rá időd eddig, na az most jöhet!
Csak pozitívan!!
Szurkolok!
"Ember küzdj, s BÍZVA BÍZZÁL!"
Szia! A drukkon kívül sok mindent nem tudunk tenni! A legjobb helyen vagy!
A Barátnőm 27 hetesen szült, teljesen egészséges a gyermek! Reméljük Neked még sokáig bent marad a Picur!
Szorítunk Értetek!!!
Nagyon szorítok nektek!
Mennyi a babád becsült súlya?
Sziaa!
Het eve hasonlo cipoben jartam mint te...beindult a szules 28hetesen bekerultem kaptam tudoerlelot visszatarto infulziot tobbszor lekerultem a szuloszobara napokat toltottem fekve se pisilni se mas miatt nem kelhettem fel...36 heten hazaengedtek meg utanna volt ket gorcsom valoszinu joslo fajas lehetett mivel vegul tulhordtam a fiamat....hat nappal a kiirt datum utan szuletett...tehat jol visszatartottak :)
Kitartas es csak pozizivan gondolkodj..
29 hetesen már nagyon jó esélyeitek vannak!! Valószínű kaptok tüdőérlelőt is,így még jobb eséllyel indultok neki,mint egyébként!
Pihenj,gondolj arra,hogy jó helyen vagy-még ha most egyedül is- és semmi gond nem lehet! Vigyáznak Rád és a Picire is!! :-)
Otthon nem vár több gyerkőc,így bármi van,nyugodt szívvel maradhatsz bent,nem kell hezitálnod sem... Látod,nem is olyan rossz a helyzeted!! :-)
Egészséges kisbabót Neked :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!