Nagyon félek! 29 hetesen beindult a szülésem! Már kórházban vagyok. (? )
Szia! NAgyon szorítok, hogy még bent maradjon a pici! Ha mégsem így alakulna, akkor se ess pánikba, elég nagy már. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Látod, ő hamarabb szült, mégis jól van a kisfia! Nálatok sem lesz gond, állj pozitívan a dologhoz. Ne idegeskedj (már amennyire lehet), gondolj szép dolgokra, és hogy még sokáig bent kell maradnia a babátoknak! Majd írj, hogy hogy vagytok! :) Szorítok!!!
A 27 hetesen szült engem is megnyugtatott,pedig én még nem tarok ott sem hétben,sem amúgy. A méhszájam nekem is elkezdett nyílni, de jó olvasni "sikertörténeteket" :-)
Kérdező! Nálatok sem lesz semmi probléma,hidd el!! :-)
Kitartás. fel a fejjel! Nagyon szurkolok neked!
Nekem a 27. héten nyilt ki a méhszájam,1111 volt, és 1 hétig kaptam mg infúziót, mert folyamatosan görcsöltam. De kihúztam a 35. hétig! Tarts ki és próbálj meg optimista lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!