Ha az anya belehal a szülésbe, a csecsemő tud tőle szopni?
Figyelt kérdés
Vagyis miután az anya meghalt, a csecsemő esetleg tud még szopni a melléből? A szülés következtében "lesz" a mellben tej, amit ki lehet onnan szopni?2009. aug. 1. 16:18
11/18 A kérdező kommentje:
A kérdést azért kérdeztem, mert egy mesét irok és a főhős anyja belehal a szülésbe egy romos padlásszobában. És azért érdeklődtem, hogy esetleg a csecsemő életben tud-e maradni pár óráig azzal, hogy esetleg az anya melléből kiszopja a pár korty tejet. :$
2009. aug. 2. 11:09
12/18 anonim válasza:
Huuh, én mesébe nem írnék ilyet (mármint a szopást), szerintem egy gyereknek elég ijesztő lenne (sőt még egy felnőttnek is az, rossz is belegondolni)
13/18 anonim válasza:
Szia!
Ne hari , de ez nem mese lesz akkor....A konkrét halál és az utána levő események egyik mesének sem az elemei; a gyerekek máshogy értelmezik....
14/18 anonim válasza:
Pár óráig akkor is életben fog maradni, ha nem szopik, akár halott, akár élő az anyuka. Ez azért durva, én nem írnám bele a történetbe. Hacsak nem morbid sztorit írsz.
15/18 anonim válasza:
Szia én úgy tudom, hogy az újszülöttek egy napra elegendő folyadék és tápanyag "raktárkészlettel" jönnek világra, tehát pár órát tutira kibír a főhősöd ott étlen-szomjan a születése után. Én szívesen elolvasnám, gondolom, ez nem kisgyerekeknek való mese lesz, hanem valami HarryPotter-szerű. Mármint ami a célközönség életkorát illeti, mert az se kisgyereknek való! :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nos, az igazat megvallva, nem konkrét mese. De a lényeg, hogy a főhős árva. Az apja elhagyja az anyát, mikor megtudja, hogy terhes, az anya meg belehal a szülésbe. A gyerek meg életben marad és egy pár óra múlva találják meg. De konkrét választ kaptam, köszönöm! :)
(Aki meg nem irt semmit ,csak hogy "Jézusom!! De beteg vagy!!" Ha belegondoltok ez logikus kérdés. Vannak szerintem ettől sokkal baromabb kérdések is...)
2009. aug. 3. 10:05
18/18 anonim válasza:
Sok sikert az iráshoz,legközelebb szerintem ird hozza akerdeshez azt is h.miért kérdezel ilyet:-) Szerintem pár embernek okoztál érdekes perceket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!