Ez már az lenne?
Sziasztok!
38 hetes terhes vagyok.
Nagyjából egy órája keményedek, apró mensi szerű görcsöket érzek, a baba sem mocorog már olyan intezíven, csak egyszer-kétszer megmutatja, hogy ő még bent van. A pocakom egy kicsit mintha lentebb lenne és elég sokszor járok hosszabb időkre vécére.
Lehet, hogy még a mai nap folyamán történik valami? Van esély arra, hogy ma még megszülök?
Kicsit félek, mert első baba és nem nagyon vagyok jártas ezekben a dolgokban, ráadásul össze sem vagyok pakolva még…
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Mondjuk eddig nekem nem tűnik szülésnek, de egy összepakolást biztos megér a dolog. :o)
HOgy mikor indul be, nem lehet tudni. Lehet hogy ma, lehet hogy 3 hét múlva.
Ha bizonytalan vagy, ülj be egy kád jó meleg vízbe, és figyeld, hogy hány percenként jönnek a keményedések, illetve hogy hány másodpercig tart egy-egy keményedés.
Ha beindul a szülés, akkor ezek rendeződnek, és egy keményedés is kb. 40-60 másodpercig tart.
Hát szerintem itt az ideje, hogy pakolj :) amíg bírsz :) Ha jóslók akkor egy langyos fürdő után elmúlnak, de nekem inkább olyan vajúdás kezdeti állapotnak felel meg amit leírtál.
Könnyű és gyors szülést kívánok!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!