Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyesmiket ti visztek/vittetek...

Ilyesmiket ti visztek/vittetek kórházba?

Figyelt kérdés

nektek: mellszívó,szopipárna,fellépő-picike vagyok,császár után talán könnyebb lelépni úgy az ágyról h nem lógatom a lábam-,szopitea

babának: elfordulásgátló,légzésfigyelő,takaró,maci,cumi

mi az ami nem alap de jó ha lesz? fűzőt viszek a műtét miatt és homeopátiás bogyókat,meg illóolajakat

2012. szept. 11. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem császárosként a szopipárna áldás volt. Derekamra kötöttem,belefektettem a babát, és szuper kényelmesen tudtam szoptatni úgy, hogy a két kezem szabad volt. Nagyon-nagyon sokáig használtuk. A mellszívó is szuperül jött mert nekem már kezdett begyulladni a cicim és nagyon jól ki tudtam vele üríteni. Több tejem lett,én nekem egyszerűen nem ment a kézzel fejés. A fellépő meg jó lehet, bár nekem ami iszonyúan hiányzott egy kötél az ágy végére, mert a felülés része volt a legnehezebb. Ha felültél onnan már ok.
2012. szept. 12. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Takarót vittem, mert nálunk azt nem adtak. Mi az az elfordulásgátló?
2012. szept. 12. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!