Hol lehet venni eldobható bugyit és Ti mekkora Tena betétet vittetek a kórházba? Elég a mini vagy az extra kell?
Dm-ben, patikában, Auchanban, Coraban, Tescoban, bababoltokban is láttam már eldobható bugyit.
Nekem Tena extra kellett kb. egy hétig.
Na jó, akkor veszek egy extrát is mert sikerült vennem már egy minit. Nem baj, majd elhasználom azt is szerintem mert az elsővel is 6 hétig véreztem. :(
A bugyit meg akkor megkérdezem a gyógyszertárban mert én nem találtam a Corában. Pont oda szoktunk menni.
Én bababoltban találtam eldobható bugyit, fele annyiért,mint az Auchan-ban volt!
Én Tena-t nem vettem. Nekem a szülésznő azt mondta,hogy elég a normál vagy max. éjszakai bármilyen betét!
Az az igazság, hogy nekem a normál de még az éjszakai betét se lett volna elég mert ömlött belőlem a vér az első napokban arra emlékszem. A Tenából a mini is elég nagy, vagyis inkább vastag, nem olyan mint a mensis betétek az tuti.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!