Hol lehet venni eldobható bugyit? -hallottam hogy jó! Miért praktikus?
Szülés után erősebb vérzés miatt elég praktikus megoldás nem a saját bugyijaidat vérzed össze és csak simán kidobod.
Én Müllerbe láttam kb. 100-150 FT/db
dm, rossmann, müller.
De ezek egyszerűbbek.
Gyógyszertárban lehet olyat kapni, ami 1x használatos, és bele van a betét is "építve", ez inkontinenciára van, de az első pár napban nekem nagyon jó volt. nem jut eszembe a neve, de segítenek biztos...
Jó? Praktikus?
Nemigazán. Az első szüléshez én is vettem, de fél óra sem telt, miután felvettem, és kidobtam. Alig tartott valamit.
A saját ócskább bugyijaimat hordtam, ezekben nem csúszlált a betét és tök jól passzolt. A második szüléshez is már csak a saját bugyijaimat vittem. Az miért nem jó? Pamut az is. Mondjuk nekem sosem ázott át a betét, nem lett véres a bugyim sem.
Ha veszel a kínaiban sima pamut bugyit, ami még olcsó is, azzal többre mész. Ha meg véres lesz, nagy cucc, kidobod azt. 100 ft-ért lehet kapni, és ha nem dobod ki mégsem, később is jó. Én pl. mensikor is olyat hordok, mert szorosabbak, jobban tartják a betétet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!