Tegnap az atv-n azt hallottam, hogy el akarja venni vagy be akarja fagyasztani a gyerekek utáni juttatásokat ez igaz? Hallotta valaki?
Hát gratulálok.
Az egyedül álló GYES-ből és Csp-ből élő anyákkal mi lesz? Ha csak ezt kapja így kb 33körül van. Ebből vonjuk le a rezsit, csoda hogy még nem haltak éhen.
A férjem keres, én GYED-et kapok + Családi, de így is nehézkes kihúzni.
fájna a kasszának ha nem lenne.
És mit is mondtak? Hogy egy család két gyereket el tud tartani CSP nélkül is. Nonszensz
Nem is tudom, megkérdeztek ezek egyáltalán egy családanyát, vagy bárkit is akinek "köze" van a dologhoz?
Minél több menjen be a nagy "közösbe" ez itt a lényeg, innen majd szépen szét lehet osztani parkgondozásra, pályázatokra, meg egyéb hülyeségekre.
Szánalmas, hogy az egyetlen valóban univerzális ellátással ezt megcsinálnák. Kérdem én, ha én egyedül nevelem a gyerekem, akkor most szedjek fel egy pasit valahol, csináltassak egy második gyereket, hogy újra kapjak csp-t? Mert azért nem mindegy, hogy kapom-e vagy sem. Főleg így, hogy csak egy helyről érkezik a bevétel.
Mondjuk már annyi mindent kitaláltak, és nem lett belőle semmi. Az ilyen hülyeségekre persze van eszük, de abban is biztos vagyok, hogy ebben az országban nem lehet szociális szakpolitikáról beszélni, mert egyszerűen hülyék hozzák a döntéseket. Osztogatni, azt nagyon tudnak, persze a potenciális választóknak, de hogy a népesség többi részével mi lesz, az nem izgatja őket. Pedig elvileg ők nem csak a saját szavazóik kormánya, hanem az egész országé. Elvileg. Gyakorlatilag persze egyáltalán nem így van.
Jaj édes jó Istenem, legyen már három évvel később, és hadd menjek ebből az országból!
Elnézést a kifakadásért, csak kb. minden napra jut valami Fidesz-csoda, amin fel tudom húzni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!