Budapesti anyukkák! Az Auchanba mit érdemes megnézni, venni babának? Vidéken lakunk és megyünk fel Pestre, gondoltam bemegyek, mert hallottam, hogy jó nagyon!
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 12:19
1/5 anonim válasza:
Most sok leértékelt babaruha van, elég jó áron. Én is szoktam ott vásárolni a kisfiamnak, ki lehet fogni egész jó cuccokat olcsón.
2/5 anonim válasza:
Jobb és olcsóbb mint a teszkós babacuccuok, de érdemes C&A-ban,H&M-ben körülnézni, nagyon sok az akció
3/5 anonim válasza:
Babaruhák és üveges bébiételek, valamint a Háppi pelenka. Ha nagyobb dolgot is kerestek: utazóágy, etetőszék, babakocsi -ezek is egész jó árban vannak.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én ma vettem bodyt 300 ft-ért ,talpas nacit 500 ft-ért. Jó áron van a pampers törlőkendő, pelus.
5/5 anonim válasza:
A ruhák most akciósak, vannak nagyon jók. És sokféle babakaja is van. Mondjuk szerintem a tescóban jobbak a babaruhák és a választék is nagyobb,ha útba esik, menjetek be oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!