Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az amit nem vittetek be a...

Mi az amit nem vittetek be a kórházba, de nagyon hiányzott?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen kérdés, de hátha még fel tudok írni 1-2 dolgot a listámra :)

35hkm

2011. dec. 12. 19:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem nagy dolog,de a sógornőmnek kispárnát kellett bevinni,mert anélkül nem tudott aludni.:)

És elől gombos pizsit kértek a szoptatáshoz,ez volt ami még nála lemaradt.

2011. dec. 12. 19:24
 2/23 anonim ***** válasza:
Head szett a telefonomhoz, hogy tudjak rádiózni.
2011. dec. 12. 19:28
 3/23 anonim ***** válasza:
Nyáron szültem és víz volt kevés,de nagyon.A kórházi csapi nem ízlett.Ja és apró pénz az automatához.A legkisebb méretű pelenka,mert mi a 2-t vettük indulóra,mert ezt tanácsolták.Vizet mondjuk most is fogok vinni.31hkm
2011. dec. 12. 20:23
 4/23 anonim ***** válasza:
Hajszárító. A gátsebet nem tudtam megtörölni, így itthon azzal szárítottam. :)
2011. dec. 12. 20:29
 5/23 anonim ***** válasza:

Én hozattam még plusz vattát és gézt, mert kevés volt a betét. Azokat gyártottam bent :)

Ami még hiányzott: rendes kés nem volt senkinél a kórteremben, és kiskanalat sem vittem.

A szülőszobára pedig nem vittünk be vizet és fényképezőt :((((((

2011. dec. 12. 20:31
 6/23 anonim ***** válasza:
Pelenka és popsitörlő a babának. Nálunk kevés volt a kórházban, és azt mondták, hogy ha van nálam akkor jó lenne kicsit gyakrabban tisztába tenni, így próbáltam kiszedegteni azokból az ajándékcsomagokból, amiket a kórházban kaptam. Látogatási tilalom volt, senki be nem tehette a lábát még a portáig sem. Most már becsomagoltam a bőröndbe. 37 hetes km
2011. dec. 12. 21:41
 7/23 anonim ***** válasza:
És még egy. Espumisan gyöngy. Amíg nem szedetem, nagyon kellemetlen volt a pukizás (is), és ez sokat segített abban, hogy nem félpercenként jöttek apró pukik, hanem egyben jött az egész, és ritkábban.
2011. dec. 12. 21:45
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

én a melleimmel voltam nagy bajban, a szoptatás nálam kínkeservesen indult.

mellszívó - az utolsó nap (szülés utáni 3. nap) behozta a párom, de addigra már be is gyulladtak a melleim. :( nem tudtam mikortól kéne használni, a csecsemősök lebeszéltek róla, így sajnos az utolsó napig halogattam.

bimbóvédő - mert azonnal kisebesedtek a bimbóim, s onnantól kezdve bimbóvédőt kellett használnom elég sokáig.

bimbóvédőkrém - szintén a sebesedés miatt.

babatestápoló, olaj - borzasztóan száraz volt a babám bőre a lábfejénél. pici mintáim voltak, azokat tudtam használni. a dokink egyébként szőlőmagolajat ajánlott rá.

2011. dec. 12. 23:24
 9/23 anonim ***** válasza:

Mellszívó, bimbóvédő, melltartóbetét, sterilizátor, tejtároló edény. (Másodszor már minden megvolt időben )

Persze attól függ, hol szülsz. Nálunk kellett pelus a babának, meg popsitörlő, kenőcs, néhány tetrapelus. Volt kórházi fotós is, még jó, hogy volt nálam 1-2000 Ft, meg apró az automatához (kávézom). 3 törölközőt vittem 1 kéztörléshez, 1 fürdéshez, és mivel császáros voltam 1-et a derekamra kötöttem, hogy ne ázzon el a kötés mosakodáskor, így elég flottul ment. 2 papucs, 1 zuhany, 1 járós. Fertőtlenítő zselé kézre, és törlőkendő a wc-hez.

2011. dec. 13. 16:16
 10/23 anonim ***** válasza:
hajgumi
2011. dec. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!