Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az amit nem vittetek be a...

Mi az amit nem vittetek be a kórházba, de nagyon hiányzott?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen kérdés, de hátha még fel tudok írni 1-2 dolgot a listámra :)

35hkm

2011. dec. 12. 19:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
úszógumi hogy le tudj ülni ha nagyon fáj a gátseb.
2011. dec. 17. 00:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Vízforraló a tejserkentő teának.

Nálunk olyan piszos volt a mikro a teakonyhába, hogy nem volt gusztusom abba melegíteni a vizet. Apa behozta a vizforralónkat. Amikor hazajöttünk az ottmaradt szobatársam is bevitette az övéket. :)

2011. dec. 17. 22:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Még hozzátennék valamit.:) Bár másnak ez természetes, sőt sok helyen kérik is. Nos, nekem azt mondta a szülésznőm, hogy ruhát ne vigyek a babónak, azt majd adnak ott, lesz elég alkalmunk otthon, hogy a saját ruháit hordja.:) Na, szerencsétlen gyerekem olyan "ágról szakadttul" nézett ki a kórházi ruhákban, és némelyikből ki volt a válla... Utólag megbántam, hogy hallgattam rá, legközelebb nem lehetne meggyőzni semmivel. Hál' Istennek nem sok napot töltöttünk bent.:)
2011. dec. 19. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!