Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az amit nem vittetek be a...

Mi az amit nem vittetek be a kórházba, de nagyon hiányzott?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen kérdés, de hátha még fel tudok írni 1-2 dolgot a listámra :)

35hkm

2011. dec. 12. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Váltásruha. Én csak egy napot voltam kórházban, erre is számítottunk, de valahogy jobb lett volna 2 helyett még egy mackónadrág, összebénáztam betétcserénél. (Apa aztán hozott be.)
2011. dec. 16. 15:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Az otthoni kispárnámat kellett behozni mert hiányzott volna+tejserkentő tea.
2011. dec. 16. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A mellszívó nekem is nagyon hiányzott. Bár annyira naiv voltam, hogy nem is vettünk előre. Most másodszor már cumisüveget is be fogok pakolni, nem érdekel, ha elátkoznak érte, nem fogom hagyni, hogy megint sárgaság legyen a vége az idióta fanatikus elveik miatt. Még vizet is csak pohárból adhattam szegény kicsimnek, azért is könyörögni kellett... mindezt úgy, hogy megfogni alig mertem, azt hittem meg fogom ölni szegénykét...

Bocsánat az életrajzi vonatkozásokért, de tényleg nagyon rossz volt :)

Popsitörlőt kellett még hozatnom, mert az sem "jár". A pelenkákat meg lenyúlták a nővérek, mikor a kék fényben sütkérezett a babám, úgyhogy textilből most egyedi darabokat fogok vinni, az eldobhatóból meg mindig csak 1-et rakok majd a baba mellé.

Bögre, evőeszköz, tányér sem volt nálunk, azért is szaladni kellett...

Így utólag igencsak tábori körülmények uralkodtak, bár nyilván nem számítottam 5 csillagos szállodára, de leesett az állam.

2011. dec. 16. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Szívószál (császár után könnyebb lett volna az első nap azzal inni), és fürdőszivacs. Vittem én azt a hálós fürdőrózsát (vagy minek hívják:)), de zuhanyzáshoz bizony nekem is apa hozott utólag szivacsot, mert abba vizet is tudtam gyűjteni és könnyebb volt a mosakodás.:)
2011. dec. 16. 15:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Garmastan kenőcs a mellemre. 2 nap alatt úgy kisebesedett, hogy sírni tudtam volna... végül apa ezzel "megmentett" :-))) A második szülésemnél már ott volt a táskámban :-)))
2011. dec. 16. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítő kendő amivel a WC ülőkét le lehet törölni, nagyon praktikus és higénikus.
2011. dec. 16. 16:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy kis gyengén világitó éjjeli fény, valami kis led - es lámpa. Ami a kórteremben volt, az iszonyú erősen világitott, leoltani viszont nem mertem, nem akartam tök sötétben lenni éjjel a Babámmal
2011. dec. 16. 17:54
 18/23 anonim ***** válasza:

szoptatós párna,cumi a kicsinek,tejgyűjtő kagyló,különben amíg az egyik ciciből szoptatsz,addig ömlik a másikból,bár utánna nem tudom hova kéne tenni azt a tejet,nincs hűtő a kórteremben.

Vagy ha nem gyűjtöd,akkor rengeteg betét a cicihez.

én annyit szenvedtem ezzel a tejfolyással,meg a szoptatás is nem egy leányálom sajnos.

2011. dec. 16. 18:38
 19/23 anonim ***** válasza:
A tejgyüjtő kagyló az nekem is jól jött volna. Egyszerűen spriccelt a másik,terhesség alatt nem is hallottam h létezik ilyen. Nekem a kispárna jött volna jól,meg saját kispléd a babának. Nagyon fagyos volt a lelkem:) Ma meg nem az :)
2011. dec. 16. 22:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Szoptatós melltartó
2011. dec. 17. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!