Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyesmiket ti visztek/vittetek...

Ilyesmiket ti visztek/vittetek kórházba?

Figyelt kérdés

nektek: mellszívó,szopipárna,fellépő-picike vagyok,császár után talán könnyebb lelépni úgy az ágyról h nem lógatom a lábam-,szopitea

babának: elfordulásgátló,légzésfigyelő,takaró,maci,cumi

mi az ami nem alap de jó ha lesz? fűzőt viszek a műtét miatt és homeopátiás bogyókat,meg illóolajakat

2012. szept. 11. 16:18
1 2
 1/12 timszy25 ***** válasza:
Szia!Amiket felsoroltál én egyiket se vittem be de voltak olyanok akiknek volt szopi párna.Amit a babának felsoroltál egyik se kell.Takarót adnak a cumit nem nagyon engedik a maci meg még nem nagyon érdekli a babát.
2012. szept. 11. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát, ezek szerintem totál felesleg cuccok,a mik csak a helyet foglalják. Nálam egyik sem volt a szülés után.

Most a másodiknál esetleg a mellszívómat viszem be, de azt is csak azért, mert az elsőnél is nagyon gyorsan lett nagyon sok tejem és minden alkalommal várnom kellett a közös, kórházi mellszívóra.

Illóolajokat nálunk nem is engedték a gyermekágyas oszátlyon, mivel többen voltunk egy szobában+ a babák miatt sem lehetett.

2012. szept. 11. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
A fellépő jól jöhet, mert tényleg magasak az ágyak, a többi viszont felesleges.
2012. szept. 11. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezek szinte mind felesleges dolgok.Konkrétan pl.a légzésfigyelőt be se fogod tudni dugni,illetve viszel hosszabbítót is a vezetékhez?Maci meg minek?Egy újszülött leginkább alszik(az a dolga).Cumit a bababarát kórházban meg sem engedik.Elfordulásgátló se kell.Ha nagyon meg akarod támasztani egy törölközőt összetekersz(ám erre se lesz szükség).

Mellszívó van az osztályon(steriliálják,ráadásul ipari)nem is egy,szopipárna nekem nem kellett(és most sem fog).Homeos bogyókat nekem adott-és most is fog-a szülésznőm,fűző nem kell,illóolajat(hacsak nem a vajúdásra viszed) nem feltétlen engedik(a babák és a többi anyuka miatt)

2012. szept. 11. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezek közül viszek mellszívót és takarót a babának (rajta van a kórházi listán, de az sem gond, ha nincs nálad, akkor szájhúzva adnak kórházi takarót)

Adnak a babának légzésfigyelőt, így azt nem kell vinni.

Cumit nem adok a babámnak, nem kell.

Elfordulásgátló, még ilyet, nem is hallottam még???? Mi a fenének ilyen?

Szopipárna majd ráér itthon, nem fogom a hatalmas kórházi pakkomat még ezzel is növelni.

Fellépő nekem nem kell, magas vagyok.

Maci nem kell a gyereknek, hacsak neked nincs rá szükséged. Újszülöttnek még nem kell játék.

2012. szept. 11. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Én csak 1 dolgot írnék, hogy mit vigyél, ha már császáros leszel, mégpedig szívószálat. Mert a babád születése után nem emelheted a fejed legalább 6 órán át, de viszont sokat kell inni, így fekve, fej emelés nélkül is menni fog a szívószál segítségével.

További minden jót és gyors felépülést kívánok!

2012. szept. 11. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezek tényleg felesleges dolgok.

A fellépő viszont jól jöhet. Mellszívót készítsd össze otthon, és ha szükség lesz rá, pároddal vitesd be. Nekem is kellett, így inkább a sajátomat hozattam be. (vagyis a csecsemősök kérték h hozassam be)

Elfordulásgátló nem kell egy újszülött babának, hisz forogni nem fog. Ha féloldalt tettem a kis kocsijába, plédet tekertem össze és azzal támasztottam meg. Légzésfigyelő totál felesleges, nem is hallottam még ilyenről h kórházba saját légzésfigyelőt vigyen valaki.

Takaró sem minden esetben kell,nekünk adtak, bár jó ha beteszel egy plédet.

Maci hülyeség, hisz nem köti le a pár órás/napos babát, nem is lát még jóformán, egyébként aludni fog egész nap.

Viszont cumit is tehetsz be, nálunk is volt, hasznát is vettem, mikor jöttek a látogatók és nyűgösködtünk, cumi bedug és el is hallgatott.

Illóolaj nem kell, hisz császárod lesz, tehát még vajúdni sem fogsz a szülőszobán. A kórterembe nem engedik meg.

Homeós bogyót vihetsz, nekem sokat segített a szülés utáni nap.

2012. szept. 11. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyedül a szopitea ami kelleni fog odabent. Meg esetleg az a fellépő.

A macin nagyon jót mosolyogtam. :)

2012. szept. 11. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mellszívót vittem, és nagy hasznát vettem. Még az is hozatott be, akinek nem volt, szóval szerintem jó ha van. Bimbóvédőt is vinnék. Meg tényleg a szívószál!!!! Nagyon sokat kell inni, és máshogy nem megy.
2012. szept. 11. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül ezeket vittem: mellszívó, tejserkentő tea, takaró. A fellépő jól jöhet, ha alacsony vagy, én "kinőttem az Isten markából", nem volt ilyen problémám.
2012. szept. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!