6 héttel a szülés után bevéreztem szex közben. Megsérülhetett vmi?
Figyelt kérdés
külföldön élek,itt még csak annyit se mondtak h ne szeretkezzünk 6 hétig,ezt azért tartjuk be,mert otthon M.o-on ennyit tartanak a gyogyulási idönek. itt semmiféle kontroll sincs,ugyh nem tudom h állhatok legbelül :( az biztos,h 2 hétig intenziven vêreztem (elsö szülés),3 hétig pedig elég volt a napi 1 t.betét,volt olyan nap mikor még csak barnázás sem volt, az utolsó 1 hétben pedig egyáltalán nem vêrezgettem,igy tnap letelt a 6 hét ês ma reggel "belevágtunk" a párommal,viszont utána barnás véres volt a papirzsepim,azota pedig vörös nyulos vér folyik belölem. most szerintetek vmi sebet felsértettünk? ugyanis engem belül varrtak. kivül nem. elnézést a részletezésért.2012. szept. 7. 12:23
1/2 anonim válasza:
Az hogy nincs kontroll nem jelenti hogy nem is mehetsz el nőgyógyászhoz !!!
Szerintem holnap kezd ezzel.Nem gondolom hogy a szex bajt okozott volna,de ha van még váladékozás azt "megmutatta" és az 6 hét után már nem biztos hogy kéne .
2/2 anonim válasza:
Szia!
Lehet hogy későn írok, de én hétfőn voltam a 6 hetes kontrollon és a dokim előre szólt hogy mehet a szex finoman, de ne lepődjek meg ha egy kicsit jobban fogok vérezni utána. Szerintem nálatok is csak a tisztulási folyamat okozta ezt.
Egyébként elmentél nőgyógyászhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!