Termeszetes vagy csaszar?
Engem nem igazán érdekel hogy milyen kórházban fog szülni, hanem egyátalán az hogy ez a legnagyobb problémája és még be mer vállalni egy babát. Sokkal gázosabb helyzetek lesznek még. Mi lesz ha a babával kell kórházba menni? Megy a férje?
Én államiban szültem, nem állítom hogy nem vártam a hazatérés napját, de sztem simán ki lehet bírni, és ha vkinek ilyen baja van hogy ezt nem bírja ilyen szinten kezeltesse magát!
Ha úgy vesszük, akkor tényleg nyavajgásnak is tűnhet, amit a kérdező ír. De akkor a víziszonyosokra és és az entomofobiában szenvedőkre is legyinteni kell, hogy mit nyavajognak, miért kellene félni egy cserebogártól, vagy egy vízzel teli medencétől? A kérdező a kórháztól fél, tök mindegy, hogy privát meg külön szoba, akkor is kórház.
Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem evidens a természetes szülés, ha minél előbb haza akar menni. De mondjuk az sem tiszta, valaki miért írna ki csak úgy heccből egy ilyen kérdést.
Különben meg még talán azok a felvetések is jogosak, hogy miként lehet gondoskodni egy babáról ilyen-olyan fóbiák mellett...De talán nem ilyen rosszindulatú, acsarkodós stílusban kellene leírni...(Pluszban nem is ez volt a kérdés, mindegy, itt a GYK-n ezt már szóvá sem teszem.)
pánikbeteg vagy? akkor minek gyerek? ne haragudj, de azzal a gyerekkel bizony emberek és gyerekek közé kell járni.
a kórházból hazamehetsz saját felelősségre, de a baba 72 órát ott kell h maradjon. Addig illene megszoptatni is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!