Termeszetes vagy csaszar?
Királylány!
ha szerencsés vagy,semmi komplikáció sem veled sem a babával akkor is KELL h 3 napig bent légy. ha meg császároznak,akkor 5 nap is lesz. nem mehetsz haza! a gyereket meg tuti nem viheted el vagy h gondoltad hazamész és ő meg bent marad? és ha -ne adj isten!!!- valami nem okés és napokig-hetekig bent kell maradnotok?
remélem mikor megszületik a babád,ő lesz számodra az első nem saját magad,mert így szegénynek elég sanyarú élete lesz melletted
semmi bajod,csak nembírrod a zárt tereket.semmi bajod,csak nem bírod az embereket. semmi bajod csak nem bírod a kórházakat. sztem sürgősen kezeltesd magad,mert ha bármi történik a babáddal és nincs aki kísérgesen,te meg nem vagy képes elmenni vele orvoshoz,akkor azzal veszélyezteted őt!!!!
amúgy: ha te haza is mehetsz,gyereket tuti nem adják oda neked
Ha 18 ora elott megszuletik a baba 72 ora mulva jogod van a babaddal egyutt elhagyni a korhazat.
Utana olvastam egy picit a neten.
Melleseleg koszonom szepen mindenkinek hogy igy agodtok a babamert es ertem is de nem kell megleszunk
Szerinted a 72 óra hány nap?
Igen 72 óra után a legtöbb kórházból haza engednek:-)
Na ez az! Privát kórházban is leszel, csak a férjed és mosolygós, kedves nővérke, viszonylag jó kaja.
Szerintem itt valakik irigyek.
Te meg kedves kerdeso inkabb fel sem tetted volna a kerdesed, menj a privat korhazba a privat orvos legjobb baratodhoz es beszeld meg vele - ja! felsz kimenni az utcara?
OTTHONSZULES utana psyihiatria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!