Aki túlhordta az meg tudta természetes úton szülni a
babát? Félek, hogy császár lesz belőle.
Figyelt kérdés
csütörtökön kell befeküdnöm, ha addig nem lesz semmi, mi az arány, létezik erre valami statisztika, hogy a túlhordások milyen aránnyal születnek császárral vagy természetesen?
Én bő 1 héttel hordtam túl és természetes úton szültem a kisfiamat.Szerintem semmi összefüggés nincs a kettő között,nem ez határozza meg.Volt egy anyuka,egyszerre voltunk benn.Ő is ugyan úgy volt kiírva mint én, ő még ráhúzott 1 napot és neki császár lett.
2012. júl. 24. 21:27
2/18 anonim válasza:
Én túlhordtam,és császár lett farfekvés miatt. Barátnőm is túlhordta, ő nem tágult, császár lett. Másik barátnőm is túl hordta, ő normál úton szült. 2 másik ismerősöm nem hordta túl, őket is császározták.
2012. júl. 24. 21:27
3/18 anonim válasza:
Én egy héttel túlhordtam, nem lett császár. Szerintem nem ezen múlik.
2012. júl. 24. 21:33
4/18 anonim válasza:
A császár nem ezen múlik. Szerintem nem kell ettől félned ma már ez is szinte mindennaposnak számít. Én egyik ismerősöm is túlhordta, ha jól tudom 5 napig normál úton szült. Viszont a szobatársa csak 1-2 napig hordta túl és császár lett belőle.
2012. júl. 24. 21:36
5/18 anonim válasza:
Á túlhordás miatt egész biztos nem lesz császár, annak más okai vannak.
2012. júl. 24. 21:40
6/18 anonim válasza:
6 nappal hordtam túl.Sajna,császár lett./Bár a lényeg,hogy a kislányom teljesen egészséges./8 órán át 2 perces fájások,de tágulni nem tágultam.Esni kezdett a babám szívhangja,sürgősségi császár,2 perc alatt.Túl gyorsan öregedett a méhlepényem túlhordás miatt.Van egy másik ismerős,neki is császár lett,nála már indították.Nem feltétlen ezen múlik,sőt!
Könnyű szülést!
2012. júl. 24. 21:46
7/18 anonim válasza:
Én is túlhordtam néhány nappal, és sajnos császár lett.
Nekem viszont a többiekkel ellentétben az a véleményem, hogy akár ezen is múlhat a császár. Ugyanis ha nem indul meg időben a szülés és indítják, kapod az oxitocint, burkot repesztenek stb. akkor nagyon beleavatkoznak a szülés természetes menetébe és sajnos ilyenkor szoktak problémák adódni. Nálam az történt, hogy nagyon hosszúra nyúlt a vajúdás és nem akar haladni, a baba nem akart lejjebb jönni, kaptam oxitocint és persze burkot is repesztettek, kaptam edát is de nem használt, végül aztán jött a kitolás ami másfél órán át tartott de végül nem lett eredménye ---> császár.
Nem megijeszteni akartalak ezzel. Egyébként szerintem úgy kell készülni, hogy császár is lehet akár, mert én nagyon nem voltam rá felkészülve és váratlanul ért, azt se tudtam mi fog velem történni.
2012. júl. 24. 21:59
8/18 anonim válasza:
1 hét túlhordás, indítás után spontán született. Nehéz volt a kitolás, de semmi gond nem volt egyébként.
2012. júl. 24. 22:10
9/18 anonim válasza:
Miért ne?40+5 hétre született,indítani kellett,4 óra alatt megszületett a pici(1.baba).Szóba se került a császár.
2012. júl. 24. 23:26
10/18 anonim válasza:
2hét túlhordás.Burokrepesztés,zselé.Kitolási szakasz olyan 5-6óra,nem volt semmi tolófájásom ezért öntötték belém az oxit.Közös erővel sikerült összehoznunk igy többen:D 12órás volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!