Ciki 21 évesen szülni? Még nem vagyok terhes!
Ha minden adott, miért lenne ciki 21 évesen szülni? Nem ciki! Az nagyon jó dolog, ha valaki már 21 évesen felelősségteljesen tud vállalni gyermeket.
Viszont!
Én majdnem 23 éve voltam, mikor szültem, másfél éve férjnél voltam már, munkahely, iskola, lakás, tervezett terhesség, fogadott doki meg szülésznő, minden, mégis.... Amikor a szültem, úgy bántak velem a kórházban, mint ha valami akkor az utcáról betévedt középiskolás kis liba lettem volna, aki véletlenül úgy maradt, és majd most jól elveszik a kedvét...
A gyermeked egy csoda lesz, de ha a szülést is úgy akarod megélni, nem pedig életed legborzasztóbb élményének, nagyon meg kell nézni, hogy hová mész... nem azon múlik, mennyit fizetsz, nekem sokban van nagyon az "élmény" (Csoda, hogy most itt vagyunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!