Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 70 évesen szülni? Normális ez?

70 évesen szülni? Normális ez?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam egy újságban hogy Indiában szült egy nő 3as ikreket,ő már 60 felett volt,de 70 évesen is bevállalta egy nő...!

Szerintetek hány éves korig lehet "felelősséggel" szülni??

2010. júl. 8. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig van esélyed felnevelni.

A magyar jog szerint örökbefogadásnál az örökbefogadott és az örökbefogadó között maximum 45 év lehet, azaz 46 évesen már csak minimum 1 éves gyereket fogadhatsz örökbe. Nem véletlenül: minél nagyobb a generációs korkülönbség a szülő és agyermek között, 1) annál nehezebben jönnek ki egymással 2) annál valószínűbb, hogy a szülő nem tudja felnevelni a gyereket, mert egyszerűen nem éri meg, meghal.

Szerintem ha a klimax nem túl korai (pl 30-35 év körül), akkor klimaxon túl már nem éri meg a termékenységet mesterségesen felspirázni. Szóval a klimax lenne a természetes határ, ameddig felelősséggel lehet szülni, szerintem.

2010. júl. 8. 07:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális!!!

Másik az,hogy ennyi idösen állt .az eber lánya már terméketlen......Már mint elfogynak a petesejtek.Nincsen menstrua´ció.....De akkor sem normális mert a felnevelésre csekéj az esély.Jó india is más és Magyarország is.A kettöt össze sem lehet hasonlítani.

2010. júl. 8. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Másfél-két éve olvastam én is ilyenről,70 éves volt az asszony,akkor már 8 hónapos terhesen volt a képeken (amúgy nagyon dekoratív,csinos asszonyság volt,kora ellenére),egy cégnek a vezetője volt."Elszállt" az élete a munka miatt,nagyon gazdag,iszonyatos nagy házzal,jól működő céggel,és ezért akart gyermeket,h amiért egész életében dolgozott ne váljon köddé.Valahol meg lehet ezt érteni,bár én nem díjazom.
2010. júl. 8. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:

nem is értem!

én fiatal életem teljében éppen,aggódom nehogy valami baja legyen,más meg öreg korára be meri vállalni.

hát bennem van a hiba ugy látszik.

2010. júl. 10. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Max 50 éves korig látom értelmét, utána még van jó esetben 20-30 éve hátra h lássa a gyerekét felnőni/élni.

Egyébként volt egy brit nő is aki szintén elég későn, 60-valahányévesen szült, de ő jól néz ki a korához képest és jól is tartja magát. Az indiai nőnél viszont már maga a látvány is természetellenes, mert inkább a nagymamájuknak néz ki mint a 3as ikrek anyjának, de remélem azért fel fogja tudni nevelni őket!

2010. júl. 10. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
És te ezt most komolyan elhuitted? Ne viccelj már. Egy olyan ország lakójáról beszélünk, ahol nem tartják nyilván az állampolgáraikat, bármikor, bárhol születhetett ez a nő, ki a fene tudhatná, hogy hány éves valójában? Népvakító humbug az egész.
2010. júl. 10. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én angol lapon láttam először, a kép alapján hitelesnek tűnt, meg egyébként is az az oldal nem szokott kamuzni, így nem volt okom kételkedni.
2010. júl. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!