Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem érzem a vágyat?

Miért nem érzem a vágyat?

Figyelt kérdés
4hete szültem. A várandósság utolsó napjáig éltünk nemi életet a párommal. Most is nagyon vágyom rá, de mégsem érzem azt az érzést, amit előtte, amikor kívántam. A szívem, az eszem érzi, a testem egy része is. De ott mégsem... Volt más is így?

2012. aug. 31. 10:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

A hormonok gondoskodnak róla, hogy egy bizonyos ideig ne is akarj együtt lenni a pároddal! Ez egy evoluciós dolog, hogy a szervezeted most azt akarja, hogy 100%ban csakis a babára figyelj. Lehet hogy Te már akarnád, de gyakori jelenség, h pl. odalent száraz minden mint a sivatag. Pár hét és rendeződni fog minden.

2012. aug. 31. 10:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Én már 7 hónapja szültem, de nálam sem oké a helyzet ilyen téren. Vágyom rá, de egyszerűen sokszor nem megy...
2012. aug. 31. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
É már 19 hónapja szültem és nem érzem a vágyat :( Az orvos szerint sokat kell gyakorolni, na de ha nincs meg a vágy hogya (?)
2012. aug. 31. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ott már lelki okai is vannak, h ennyire nem megy a dolog. Lehet olyan fokú közömbösség, vagy elhidegülés is, h szexuálisan nem is kívánod.. Lehet úgy érzed sokat dolgozik a férjed, nincs veletek eleget otthon, nem segít eleget...ez mind-mind hozzájárul a nemi élet hiányához. Azért néha "elintézed"magadnak h jó legyen, nem? /előzőnek írom/
2012. aug. 31. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam hétfőn lesz 4 hete, hogy szültem és az első 2 hétben nem éreztem semmi vágyat, nem is gondoltam az együttlétre, a fáradság is rátett. Másfél hete érzem úgy újra, hogy jó lenne "úgy" együtt lenni a párommal, de még nem lehet 2 hétig.
2012. szept. 1. 22:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát remélem rendeződik a dolog. Nem gondoltam volna, hogy nálam ilyen fog történni. Mindig azt vártam, hogy leteljen a 6hét...
2012. szept. 2. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem intézem el magamnak, és a párom is sokat segít. Hetente kapok 1-2 szabadnapot és még pénzt is ad, hogy menjek vásárolni magamnak. Szóval teljesen korrektül kiveszi ő is a részét, ráadásul hetente max. 4*12 órát dolgozik, a többi napon itthon van. Nem hidegültünk el, mindent megbeszélünk és néha röhögünk is magunkon, hogy olyanok vagyunk mint az öregek. Napközben még csak-csak elkapna minket a hév, de akkor a gyerek miatt nem lehet, estére meg hullák vagyunk mindketten :)
2012. szept. 2. 12:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Na ná...ne félj, a hormonok teszik, főleg, amíg szoptatsz. Én is nagyon megijedtem, mert egyáltalán a sex gondolata sem foglalkoztatott. Attán 6 hó után, mikor már nem szoptattam, visszatértem:) Türelem!
2012. szept. 5. 09:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére rajta vagyunk a dolgon. Mármint próbálkozunk, hogy mit hogyan érzek most és hogyan előtte. Szerencsére a párom partner ebben a kísérletezésben és hihetetlen jó érzés volt újra érezni, hogy kívánom :) /ja és én már nem szoptatok/ úgyhogy már nem lesz probléma. persze félek nagyon, hogy milyen újra szülés után a szex, de ez már egy másik kérdés lesz :) köszi a válaszokat!
2012. szept. 5. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele és most már eltelt 3 év és rájöttem hogy ki nem állhatom a párom mégis együtt kell vele élnem.Minden egyes érintésétől ki ráz a hideg és szükségletből vagyok vele.
2012. szept. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!